Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike

等緊靚甲
火力方面 係遊俠定截擊高?
兩邊都有配件加槍傷
想問下咩係怒火之心?
點解黎明團長會去過怒火之心?有黎明盾?
怒火之心唔係惡霸佢哋之後整出嚟咩?
Ps4應該算係最少bug果個機種
新機甲拎兩把大師鎗去刷是但一個easy stronghold
好快全身紫,之後再刷宗1
BTW
打咗暴君半條血,準備打埋個半條

一句伺服器已關閉,屌你老母
DLC唔收錢仲同你用心機整,Bugs應該會整,但新關新boss就。。。#dog

你睇BF5過幾個月都未有一張新地圖就知咩事, 垃圾EA
鎗的話差不多
近攻就截擊勁好多
血同甲就遊俠厚啲
岩岩打左場暴君幾好玩

入唔到 ..
我唔信dlc唔收錢啦
ea喎
鵰喇星
到底我買隻Game返黎Load定係返黎玩
同感好撚悶不停load 一早講咗鍛造站都要load真係好on9 換一換顏色又要load 隻game應該係賣爽快 屌你老母 玩咗成晚諗返起只係覺得不停load完又load 年度廢game
我都係 成日都load
屌你老母
前日打一場 入到game 人地都差唔多打完
玩落除左有小量遊戲bug 同薯仔ser 之外 遊戲運行上都幾順暢

有幾樣野未來要改:

1. 地圖起碼都要有自訂pin point 飛緊再開地圖唔方便

2. 圖像處理效能偏低 就算唔推爆張卡都係得30fps 不過都唔預佢搞得掂

3. forge 果頁filter 可以多d 我想要某效果part 真係同查冊無分別

我幾欣賞遊戲內容 認真睇下聽下傾計會知道好多故仔同埋世界觀

當然想要既胃唔同 追求升lv 同大數字快感既人就會覺得好煩點解要聽佢廢up

隻game仲可以訓練下個腦 睇下字其實都避開呢個post一半以上既問題

另外非常建議放隻game 落SSD 講真隻game 畫質唔低 普通harddisk 都真心要 load
隻game個垂直同步好有問題,比其他game差,唔好開。
如果唔想見到撕裂,n卡用driver個快速垂直同步(driver個普通垂直同步係呢隻game度一樣差),加nvidiaInspector去lock 60fps
Anthem , 呢個應該係遊戲界2019 年最大騙案。

Division 1 都算係名留青史,Anthem 居然可以仲勁過佢,今次EA 都算係解鎖成就。

利伸:PS4 玩家,玩左兩日,而家想屈爆隻碟。
唔好呀趁而家有啲價好放番出去

我買左Digital想放都無得放
鳩up唔洗譜誇張到
除左之前怒火之心可以bug箱
斷線、跳出地圖、無限load、彈game 明顯係你地上網唔穩定、部家機/電腦出問題
係度學某youtuber踩隻game 但係自己基本配裝連擊都唔識、傳說/大師裝未打齊
後期各種遠近流派又冇玩過
多bug?
全境1出嘅時候 :
用bug刷上暗區99等級
卡世界王刷滿地金裝
打爛牆遠程狙怪無限重置
用盾入bug直接殺尾王
暗區出地圖穿牆殺人
Pc暗區瘋狂外掛
數都數唔曬

聖歌只可以講係中等刷寶game
個幾舊水玩休閒打寶 上面吹到天花龍鳳 又3A大作好差
又唔應該支持game廠風氣都on99
Anthem分開時間更新 想延長遊戲壽命 唔希望好似全境/d3 一次過出現大量問題
咁都比人話呃錢?
毀滅徽章到底點觸發打了幾場都未爆到果個立即100%大技係咪1招技同時打中10條先得
拿 理性討論
單就內容量嚟計就真係唔太夠
用mhw講就好似打完隻熔山龍就完
其他野就等更新啦 咁
係就係免費更新
但要等囉
個所謂遊戲時間長係因為個墓穴任囉
大家咁嬲或多或少係因為比佢呃咗咁囉
唔睇攻略唔知要搵幾耐啦
千辛萬苦搵完
好喇入到去原來撳一撳就完任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞