Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
ps4玩左兩日咩事都無
有無人一齊玩ps4版 我6lv
PS4 係試過一次完任出番main menu, 其他乜事都冇
第一日玩感覺良好
字幕成撚日bug
metacritic 都係得60分
https://www.metacritic.com/game/pc/anthem/user-reviews
User score仲低
Average得3.7/10
同一把狙
遊俠用就打到1萬9
暴風用就打得5-6千

睇過+狙擊槍攻擊力同爆擊都係差幾%
搞咩..
是咪你d 配件減左裝備傷害
點解咁多十幾lv去打暴君困難? 其實升lv大過刷裝 係未30前 反正未30前都係得堆廢裝
最左上墓穴門口前面好多毒池 附近有2個蠍子區
用終極技清怪解任 清完有2個箱
有冇人呢個時間入既場全部都係中途開始
兩個人組都係咁
懷疑係爆擊傷害
點解我解完尋找老朋友都開唔到據點戰
屌你老母打場gm2 tyrant打成差唔多兩個鐘
寶箱解完  缺既係收藏品  得3個
隻game評價都幾兩極
垃圾game
Same here
同返條女講野
ea game, fk up everything
睇user 都係話浪費哂左隻有潛力ge game
最大問題都係無內容,個戰鬥框架其實做得幾好

宜家似係得第一關比你玩,之後你慢慢等dlc 啦
光頭npc背叛我搶走機甲我之前仲好有耐心同佢傾計
請問遊俠點玩連擊?
一入game就會不停無啦啦鎖死我滑鼠同鍵盤控制十幾秒
無論係主城或戰鬥都係咁 而且又好lag
呢個bug有冇解決方法?
做到尋找老朋友個任到 要我 進入載渡者 但入唔到去 得入飛行平台 係咪中bug?
我玩PC版,玩左2日(約10粒鐘),都係斷過一次線,Lag就唔太Lag , 我將畫面質素調至(高),某些特效調至(中),就順了很多唔lag ,基本上畫面影響不大。
用緊GTX 1070 ,I7 6700k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞