Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
Eq姐係乜 求大佬指教
仲有岩岩23lv完主線係咪就刷契約出大師
Btw 多謝教識小弟咁多野
當然繼續
得十幾lv
其實係咪唔洗咁介懷有咩武
盡量升左lv先?
怒火之心宗1 屈第2個箱快刷
有人夠裝打宗1既add我origin id

kmssphk
怒火之心隻泰垣一HI到火就死點攪
Dodge 咪得
印象中好似多啲skin, 但其實你單純染色已經足夠,唔買skin都可以好型

玩呢隻game最大原因就係想做IM
點染色
機體的右面鍜造站
自J下
呢隻Game真係唔柒掂。
好挑戰玩家既耐性,特別去到四個墓搞黎搞去已經無哂心機。
佢果種悶,又唔同其他人批評rdr2果種悶。rdr2果種「悶」係節奏慢、鋪排得仔細。(我一開始會覺rdr2悶、玩多幾個鐘會覺得係寫意,慢慢享受)

Anthem真係挑戰緊我耐性 第一佢Loading既時間會唔會長撚左啲?屌你上機又Load 開任又Load。我真係好撚唔滿意,我唔明點解上機揀任都要Load。丫仆街,有時佢Load完仲好意思Dc,又Load過。仆你個街,玩一鋪Load既時間夠我沖一個杯面,我一日沖撚到30個杯面。我係到等你Load做咩好,自不然就拎起手機禁你設計到咁,我點投入你隻Game。

第二悶在佢啲劇情又悶又長氣,講真你玩得咁刺激,咁緊湊既Game,你劇情可唔可以少啲廢話,講快兩句,精簡啲。我記得早期有個任係同啲隊友一齊睇劇情。果個真係不得了,無得Skip算,我小完便,幫老母滴埋眼藥水都未完,仲要睇個阿叔食咩巨蠍尾,跟住又唔敢食咩蟲??做乜鳩,呢啲位真係多鳩餘,你直接啲比人入侵唔好咩。。呢隻Game咁Fancy咁刺激,點解要用個故事呀對話呀黎拖慢遊戲節奏?唯一解釋就係呢隻Game內容不足...

第三 屌你老未連通訊系統都無,想話標示攻擊邊啲怪呀,標示下掉落物都無。。用語音,同Friend玩淨係可以話「呢邊呀呢邊呢」鬼知邊邊咩..仲有 你自由世界個地圖咁鳩大 居然無設置導航點既功能?你無撚病呀?

第四都唔撚洗講 啲Bug多到無輪,小弟其實打機真係好少遇到Bugs,呢隻Game我已經遇到四五個,淨係轉機甲,有時明明想揀另一套,禁極都唔轉啦、、套甲無撚左個頭、、卡圖。。講真遊戲有啲Bugs我覺得無咩問題既,有時都幾搞笑。屌你都老母你啲Bugs係造成我不便呀,我同人玩,成村人等緊我出發,你就禁黎禁去都唔轉我想要部機比我改,on撚柒鳩

呢隻Game要數真係大把野數,啲圖既設計好似到到都一撚樣咁,最大高度又低要飛過座山仲要兜一大個圈,FPS唔高,任務可唔可以唔好咁重覆呢,唔好得收集,防衛,果啲元素好無呢隻Game仲有一個好重既賣點,同Destiny最唔同既地方就係飛行丫嘛,都可以有啲追逐戰呀,空中戰呀咁多啲樂趣丫

玩呢隻Game真係好撚嬲 我唔撚玩啦

利申 出發果陣都係張圖咁
百佳代言人
你PS4 PC?
哈哈!又似喎
PS4Pro
幫人可唔可以唔睇story 刷緊lv 已經爆左1次
只能説玩Anthem PC上體驗可能好過PS4,見大多post PS4問題較多。

PC 昨晚update 左,loading 快左 .
劇情資料講真各人喜好不同,自己就ok喜歡,特別佢的百科導覧,明白多d背景。週邊NPC説話可以skip 都還可以,主要想解鎖顔色,物品,和圖紙

至於內容,佢一定會update的,出左2日啫 , 唔好1日煲10粒鐘爆肝咁打lol , 咩game都玩完啦
點解我巨像號染色得紅色揀
按顏色個位入去轉色
無頭bug我都中過
一出場即彈game
尋晚仲要卡下卡下 啲槍聲delay
尋日接任務果陣 啲npc 係後面飄⋯⋯⋯
同fd玩先買
呢啲bug唔改善
我諗佢同division 1同一命運
幾個星期就無人玩
假設我6 lv 打緊
朋友30 lv 又用緊啲高攻槍入我game

兩者畫面入面同一隻怪既血量會唔會因玩家lv而有出入?
唔會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞