Anthem 冒險聖歌 中文討論區 4

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
個寡婦初頭都同情佢,但後尾覺得佢好撚煩
有無巨象號 built share 嚟睇下
Q係 大師 圓環電 電中會冰人
E係 大師 炮 打中回35%血

配件個到 全大師 有一件係 拍地打死怪 回20% 血

自動炮就係 無盡攻城 特效係 100%傷害100%彈匣
配件配好少少 我入埸支槍係 560/600 子彈

打怪就飛入去冰怪 拍地 鳩射 無血就用E 招E感覺上係打中1隻回35%
打中2-3隻就直接滿血 我40格血左右 無數過
睇黎下年先買番黎玩會好d
或者ps plus下年會免費
3月到5月呢緊太多game出
返工無得玩
有無巴打PC 全大師未
EA 會員今日到期,
俾唔俾錢續好?

P.S. 玩到瑪蒂分裂嗰到
金色要解任務攞
其實有咩問題?
榴槤論?唔喜歡食榴槤咪屌鳩食物係難食/臭/唔健康/貴 我買橙唔好?
同樣有人鐘意食榴槤隻味 咁無問題
正同大把遊戲都係糞到仆街 咪一樣有人會玩隻game
喜好既野無得強求 無野係完美接受到咪玩 接受唔到咪棄 點解要互相傷害?
應該幾秒內打中10個
你可以睇番#782果位巴打既留言
你個水果例子好勉強
唔係榴槤同橙既比較, 宜家係 食種子同食果實既比較
你鍾意食果實既話FINE
之後市面上唔會有水果賣架啦, 全部水果店變種子店, 自己種啦仆街
只能説玩Anthem PC上體驗可能好過PS4,見大多post PS4問題較多。

PC 昨晚update 左,loading 快左 .
劇情資料講真各人喜好不同,自己就ok喜歡,特別佢的百科導覧,明白多d背景。週邊NPC説話可以skip 都還可以,主要想解鎖顔色,物品,和圖紙

至於內容,佢一定會update的,出左2日啫 , 唔好1日煲10粒鐘爆肝咁打lol , 咩game都玩完啦
喂,隻game唔係免費嫁
普版都$59.99正價AAA GAME黎嫁

你係咪食屎食慣左覺得game內容空洞多bugs等更新好合理?
其實有咩問題?
榴槤論?唔喜歡食榴槤咪屌鳩食物係難食/臭/唔健康/貴 我買橙唔好?
同樣有人鐘意食榴槤隻味 咁無問題
正同大把遊戲都係糞到仆街 咪一樣有人會玩隻game
喜好既野無得強求 無野係完美接受到咪玩 接受唔到咪棄 點解要互相傷害?
你個水果例子好勉強
唔係榴槤同橙既比較, 宜家係 食種子同食果實既比較
你鍾意食"種子"既話FINE
之後市面上唔會有水果賣架啦, 全部水果店變種子店, 自己種啦仆街

錯字自膠
1050ti, i5 4460, 8gb ram
Loading load好耐,同埋冇跌fps都會lag,有冇師兄知可以點搞?
換哂成部機 or轉玩console
依個真係on9中既極致
兩個鐘前每分鐘提你我要關server
2月得番幾日咋喎
我琴日做都係咁
但倒數到1個鐘果陣就無再提我
玩足成日都無斷過線
全傳說就難
全大師應該一街都係 不過都係唔會去打宗師3
撚狗咁撚
都係個句 有無SSD
20-30秒同分幾兩分鐘既分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞