[月經] iOS集中討論區 (83) 3月發佈會?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
samsung個execution睇落唔輸蝕,你估仲係以前用張相都可以解鎖
咁Apple不嬲都係鍾意慢慢tune好哂啲嘢先一次過出落部新機
取向同An嗰邊唔同
各取所需啦
當然Apple咁大間公司咁搵到錢點解都唔肯撥resource快啲tune掂哂啲嘢就係另一個問題啦
試咗?
Samsung真心尾機
一個發佈會出咁多新產品
仲要實用性唔差
身為ifanboy覺得apple近幾年真係落後左
出得多同無人出過就=好?

無一樣野係實用
s10 好正, 可以做薄啲就perfect.

gay cook 快啲抄啦
聲波指紋應該有啲伏
Apple 幾時spec 果d 贏人?
有咩好抄?
你itune sync 入去?搵返首歌unclick返完嘅時間
你應該錯手set咗佢早完
除左mon 底指紋,三鏡,所謂新都係推高d spec
真正要學係pixel 果種ai 相機技術,軟件方面apple 最弱
iPhone仲未有能力影到月亮🌜
有~CPU
追spec 追咁多年根本冇意思,你軟件寫得好中高spec 都可以贏到寫得垃圾嘅高spec 機
Apple面對嘅問題係人地android 都開始寫得好,雙方係硬軟件配合度就黎拉上同一水平
咁睇法iPhone X可能係我最後一部iPhone
咁我又覺得部S10/Fold都未至於吸引到會令長期iPhone用戶轉會嘅
android 永遠唔會寫得好
除非重新寫過
不過S10E個定位擺到明係用嚟打XR
唔知Apple有冇對策清埋佢啲XR呢
只有一樣apple 產品既咪會轉囉,
如果冚家都係apple 產品, 好難會轉
S10同Fold 其實同以往s9,edge 果d差唔多
iOS面對嘅挑戰係google ai 同開始成熟嘅android system
根本唔洗理,本身XR係Apple諗住打中高價市場,而三叔自己本身所有價位都有,整多呢個根本係多餘
真係落後左d 宜家唔轉返android都係淨係因為ios
全家apple其實好大獲,次次俾apple禁住黎搶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞