[月經] iOS集中討論區 (83) 3月發佈會?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
其實佢個SIRI 好似GOOGLE 咁都已經好好
SIRI 認字好撚差,
人地GOOGLE SEARCH 果個好撚勁
負皮俾***
個file provider夾dropbox/google/onedrive出撚晒事...多file會白screen
我的iphone又唔俾人開folder,唔知做乜鳩

邊忽好用

以前呢張圖笑得好開心而家
Tim 仔已經方寸大亂
有無巴打用過DJI 果隻相機
見apple 有賣,想整返部玩下

但好似係大陸廠
osmo pocket好玩呀
其實最直接方法就係黎梗淨係出一部XI XI Max就算

之後大概每部比而加個價降1000都夠
4.7
5.5
5.8
6.1
6.5
7.9
9.7
10.5
12.9
減價你諗下好喇
全世界都指apple訂價有問題,timcook連錯都唔會認,反而賴落換電令人唔換機
咁咪繼續死守住ipx唔換
我睇片佢係駁android ,用iOS 係咪差唔多玩法
個廣角鏡得唔得
apple加價
啲an廠有水位跟住加
然後apple又可以加少少
無限loop

我地依家唯一可以做嘅就係唔好再買
佢仲係一樣樣+3鏡頭 都唔洗考慮
可能會換午餐肉design+3鏡頭就收工

睇下佢做唔做埋無線叉電俾Airpods啦
Google一向咩資料都直接用嚟去分析加強個資料庫,包括語音,我先唔會用
我幾個drive 分別放百幾gb嘢,icloud三百gb都無試過你個情況喎,你放啲咩呀? 而local 都無sandbox點會開到folder,你開入個app 嘅sandbox就得,安全性嘅嘢我寧願佢無full file system,開system比你放file班on9亂delete啲app又改game,一陣一尻炒埋個ios就好笑
Apple而家做乜都死
新機加價 死硬
舊機減速焗人換 又死
只怪佢地前兩年加價加得太狠
技術上又繼續唧牙膏
依家真係得番個生態圈未被人超越
頭先部xs冇搞過佢自己無啦啦發熱,熱到仆街嗰隻,熄咗兩次機等10幾分鐘再開返都係咁,有冇巴打知咩事
減價 vs 唔加價 vs 加價
唔改 vs 細改 vs 大改

大家估下今年新iPhone會係咩combination
唔加價,細改
同一價錢storage double左
更加細嘅face id 2,後面加埋TrueDepth同3鏡頭
cut 3d touch,mute 制都cut埋佢
繼續Lightning port, 1a火牛同冇3.5adapter
做左咁耐ifan, 希望APPLE 唔會淪為美國既八達通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞