[月經] iOS集中討論區 (83) 3月發佈會?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
反而我係部fold wow咗下
s10還好 因為見到d大陸機一早用咗果隻mon
fgo賺咁多 成兩年都唔整
吹佢唔漲 咁多水魚課金 課到買都幾部Galaxy Fold

雲巴XR
XR+8plus
Xs 用家睇完s10,fold機都
好耐冇用過Android ,有晒成套生態今次apple 又貴又冇突破真係冇癮
有無人突然原裝耳筒無左一邊聲?
試過連藍牙藍牙都係無左一邊聲
但lightning 轉插3.5mm 耳筒又2邊都有
係咪中bug?
重開左幾次機都係咁
係咪開左助聽平衡
諗真慳電過 12.1.4
iPhone 如果你又叉電又連接Wi-Fi,兩樣一齊做,有時會自動幫你升級,就算你停咗自動更新都會,因為我上次就係咁,強姦式更新
你用咩理由同佢講,竟然免費?

呢個?無喎
用緊iPad Pro 10.5
終於搵到自己對iPad嘅需求
就係屋企睇下片,玩下小遊戲
出街就攞嚟Lr執下相

所以開始覺得有啲重,想trade咗佢換部mini
今日放工去試玩咗mini4,好lag

快啲出iPad mini 5啦
保養期內啊
iPhone 6 嘅餡
直接去Apple Store講換電?
唔係啊,比佢check過 佢話冇問題 但係我個部用落真係誇張 我就話睇下換左有冇改善 跟著就幫我搞

iPad mini長期用家表示對mini 5極度失望
等等等等咗咁耐,結果mini 5比啲咁既spec我⋯
如果比A12 chip都算好,依家好似得a11甚至a10x
睇黎好多IPhone人都比部S10 wow到
用緊X都有興趣換S10,雖然要放走埋隻AW
如果你咁講其實好多野都係冇需要 係多餘
你又知multitask darkmode冇應用?
屏下指紋呢d做到既野點解唔做呢
又可以縮細d個額頭 又或者多一個保安方法
幾時先出返SE,點都要要出返部150g機同三叔片
升完12.1.4之後 成撚日差唔到電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞