[月經] iOS集中討論區 (83) 3月發佈會?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
有冇人近排升級完,有時d icon 會無啦啦係d 唔正常既位到閃一下。 0.幾秒咁閃過/飛過。
新beta有
已經唔係近排
呢個bug好耐了
其實睇完三叔fold會wow既人係咪跟開tech news?
先唔講屎米之前有摺moon機片流出
仲有另一間新公司royale都幾個月前出左foldable phone
三叔自己幾個月前都出左teaser會出foldable phone啦
最wow係合埋個mon勁細
其實真係唔多人會好似呢度咁日日跟tech news
所以會wow唔出奇
攤開咗之後先差唔多等於一部mini咁大
仲以為係個價錢
個價可以買部max 加iPad pro
呢啲第一代預咗貴
咁Xs Max冇咩特別都賣萬二三
我覺得Fold賣萬五已經冇乜出奇
如果係Apple出摺mon可能個價仲wow
Fold 值得讚創意但唔係好用得著
外觀奇醜 用16000買部smartphone + tablet

如果apple 整合,我情願佢整合iPad + Mac 而不是iPhone + iPad

不過Tim dog 咁度縮
你睇咩牌子
唔記得lu,好似以前係睇過LG,換左IOS之後都冇睇過

理想

現實
想知iphone x系列呢條bar可唔可以hide咗佢地
打機同睇youtube有啲阻訂
Android wear好核突wor
傳統錶樣夾硬改做電子顯示
全部都勁似玩具反斗城貼張貼紙扮有mon果啲玩具錶
老老實實有少少比 S10 吸引到
上年十月到由 8 plus 轉 xs max,用到依家都係有啲唔鐘意 m 額同 faceid
Face ID有啲位真係有Touch ID咁好用
M額我已經習慣咗
老老實實有少少比 S10 吸引到
上年十月到由 8 plus 轉 xs max,用到依家都係有啲唔鐘意 m 額同 faceid
Face ID有啲位真係冇Touch ID咁好用
M額我已經習慣咗
冇得搞,講真有得揀hide唔hide都好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞