[月經] iOS集中討論區 (83) 3月發佈會?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
Block你
Tim: The most advanced, affordable iPhone we ever made!
有無人訂左smt xs
雙SIM明顯比單SIM用電多,一日一充
利申都係用XR
未必係自己人嘅 可能係An打手姐
點會唔好呀大佬 降cpu頻 發熱少咗 好好多喎

打機一定開 你唔開好快熱 仲傷
有時都唔明
用部電話啫
搞到兩大陣營互屌為乜呢
我兩邊都用哂唔洗被人誤導
同埋gpu夠勁 low power都好順 我用白貓同pubg(basic+extreme)試 7plus都唔會lag
same
好似遊戲機果邊又係咁
我wii ps3 switch ps4咁上 睇d罵戰得啖笑
兩邊玩晒想要乜玩乜
不過講開An 而家用stock rom算 懶得刷rom
唔該哂,感謝回覆
除非你用嚟剪片 / 隻game真係有d lag 先off慳電都未遲
Airport extreme真心好撚癲 2007年用到今日都仲好生性
最慘停咗條line唔做
我個airport time capsule 都用左好撚多年
仲用緊
想問有冇app 可以睇到youtube 1440p?
iPhone XR
用過覺得唔好用就轉會,再上嚟分享下討論下咪得
唔明點解啲人一定要贏,覺得自己用緊嘅一定係最好
為左部電話日日上網同人鬧交,用部電話做自己人生亮點

不過我自己觀察用iPhone嘅普遍係睇唔起an機,人地出到天花龍鳳,wow完一聲都繼續用返iPhone
又有啲an機人(or廠商)無時無刻都當ios係敵人
好似今次小米同三星發佈會後出面大半post都講到apple所有野係垃圾
我都分唔到果啲係真用家定行銷策略嚟
唔知呢度有啲人係因為上網可以匿名鳩嗡唔洗負責任
定係平時生活壓力太大要搵渠道發洩
語不驚人誓不休
係都要屌死人為止
有人話上連登唔好太認真
但我覺得玩還玩
鳩極都要有個譜
我尋日話block哂啲iDog(同埋AnDog)係費事哂時間喺呢啲冇意義嘅言論身上
我都唔明咁多負皮做乜
負皮嗰啲係咪覺得自己都係iDog

S10今次係幾吸引嘅
大家一時間覺得Apple冇把戲好正常
睇下嚟緊九月新iPhone有咩勁嘢出啦
我信Apple係唔做多過做唔到
隨便啦 反正都核電 我一日兩差都得雙卡都係想求個方便姐
對我黎講,用返8 / 8+個 design,俾返3d touch,touch id,3.5mm 已經好夠,行A11 考古CPU 都無所謂

iphone 8唔係就係咩
iPhone 8 邊有 3.5mm
最慘講iphone既缺點就會比人負皮屌老母
An又係 講少少唔好又唔滿意 又鬧人死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞