[月經] iOS集中討論區 (83) 3月發佈會?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
士多好多靚仔
Hermes版有獨家watch face
錶帶保養係跟Hermes
genius bar有靚鬼仔天才
上次幫我換電個哥哥好靚仔
我最鐘意啲有少少鬚根嗰啲
我鐘意後生哥哥 讀緊大學個年齡就perfect
做咩咁睇唔開
睇緊一個漫畫網站,係咁彈警告話safari唔信任
係咪唯有等佢修復張https證書?
Sorry for 1999
所以先有放棄macbook嘅念頭
n賤=狗
但係老老豆豆行一行apple store都係秒秒鐘有人俾錢買緊機
除咗solidwork冇,Mac有autocad , xcode 打以替代visual studio
行visual studio/autocad /solidwork嗰啲
n展
n賤=狗
除咗solidwork冇,Mac有autocad , xcode 打code以替代visual studio
*** 一向打手多
所以我有時諗Apple究竟話XR唔好賣係有幾唔好賣
佢地係咪expect XR會賣十億部
特別係好多普通話人買

又話愛國
強國人最鍾意呢頭講愛國嗰頭投靠外國啦
你可以強行進入 visit the site anyway
然後會叫你打登入密碼

利申 用safari 入asus router 都會彈唔信任
佢個網站仲上到,但照彈呢個警告
我禁咗cancel係咪就OK?
睇details就見到有一項係expired
身體很誠實係支那人特色
個個支那人落嚟買美帝/小日本野,反而香港啲廢中廢老就走去買華為
香港廢老成日覺得自己因為歷史問題做唔到強國崛起下嘅強國人
覺得買下強國機番大灣區打丁可以加強嗰份榮耀
上到就得啦
想知點解要google
Google左但搵唔到解決方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞