[月經] iOS集中討論區 (83) 3月發佈會?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
iphoneX用緊12.1.3, D電好唔襟用, 起身100%用, lunch多數5X%, 4,5點可以已經得2X%

12.1.4會唔會冇咁倒水
我覺得12.1.4啲電衰過12.1.3
未計apple果邊得64gb
用 iPad 大電都覺得 12.1.4 倒水過 12.1.3
4GB ram kill app清ram啫
其實我遲吓要買windows notebook,方便返學
舊嗰部macbook 又唔知點好,用又唔夠快,唔用又得個擺,所以先有放機嘅念頭
返學唔係用macbook仲好d咩? 以前返學都係用mbp 不過係重左少少 揹部機加少少野就重到pk
打code唔方便掛
行visual studio/autocad /solidwork嗰啲
n展
唔好意思 新手想入坑但有啲嘢唔明
睇啱Apple watch 10499 44mm only Hermes果款
想問下我買隻s4不鏽鋼44mm $6899
再另外買條Hermes錶帶$2799
加埋都唔洗10499?
唔好介意我問on9問題 手下留情
好似有專用watch face
你都Apple傻嘅咩😾有專用錶面㗎
成個手機台都係度吹奏***好恐怖 知你用iPhone就會用盡所有理據去反你
我記得好耐以前已經有報導講samsung香港pr最肯用錢請人係討論區製造輿論
算啦,iPhone你估靜係香港俾人屌咩,事實上就係抵屌
雖然佢唔創新 但係我覺得佢其他產品 都做得唔錯 用開iOS打個ID 即刻upload返你啲數據 我覺得超級方便 有咩事拎去天才嗰啲哥哥都好好人我自己就係今年新出iPhone嗰陣 出左部8p
三叔打手係多
但Apple呢幾年都儲埋唔少民怨
唔否認apple係抵屌呢估事實呀
只係同時另一邊都係事實
我唔係gay..我係絲
我成日去Apple Store就係為咁俾靚仔天才serve
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞