[月經] iOS集中討論區 (83) 3月發佈會?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
你果部咁食電既我果部用4hours SOT 應該仲有50%電而且我會打下機
仲係"有啲唔妥,請稍後再試"
好煩
可唔可以換電
我指可唔可以拎去蘋果問唔知受唔受理
咩版本啊可樂巴
12.2 beta3
點解會咁,原來真係電問題 我係咪應該book搵天才
班廢柴淨係會話唔係hardware就係software問題 一味叫你hard reboot去黎哂氣

建議你DFU重刷一次 睇下有冇好d
再留意下有冇apps長期係背景draw data (eg whatsapp backup/mail pushing/垃圾siri)

如果都係唔得... 咁一係底板問題 一係你中左機皇 趁XR減價 去trade左佢算
cls點解仲會繼續早十幾秒跳下一首
想點啊apple
我部8plus battery health得返93%, 用左年幾但仲襟過你果部

朋友有部仲誇張 佢一出即買 到依家仲係97%health煲一日劇冇難度
其實之前已試過洗機 再刷 基本可試都試過哂 我屋企又冇男人識呢啲 我自己又唔太識 洗過機都係咁 screen off就係淨係聽歌 我出左機半年都冇
原來係真絲
係咪啲歌set咗唔知幾多秒就完
我個部用左3個月就95 其實我都幾肯定係電問題 天才係以電池容量作準
有冇開到hand off?

Whatsapp backup/icloud backup/icloud photo有冇開到 允許使用數據?

Location有冇開到share my location?

有冇冒background app refresh?

有冇裝過支那app?

如果有 全部熄哂就ok
而你就扮女人想溝男神
我已經全部已經熄哂
呢個post 83代以來 第一個真絲
你個芒較幾光?

如果好光 其實用四個鐘淨33%係好正常

如果唔係 一係你試下去士多換電 一係趁有價吹走部機佢 換xs max/xr呢類真。核電機
因為我真係唔識搞呢啲
我之前已經有留言
我男神早兩日轉咗XR
我過幾日又轉下先
太陽logo一半
佢轉咩色呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞