[月經] iOS集中討論區 (83) 3月發佈會?

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
Mac嘅autocad不了
大部分function 都齊嘅
除非你要用盡晒
又唔可以咁講既 始終冇***store d人咪會去凶宅果d電器鋪買 apple store只係聚集左d人係邊到買apple野je
部macbook開始壞壞地
反正grad左之後都唔會拎電腦出街 想換imac
但係而家imac仲賣緊2017果部
唔好imac 啦
買返macbook, 最多駁個mon
我依家有imac, 但成日拎出街又或者想喺梳化用,結果買多部macbook
搞到imac 好少用
imac 唔太用高效既話買二手有ssd 果d 都夠做la

幾千蚊, 有排玩
XR 個moon連1080都無
仲叫升級
好心apple啦,如果唔係佢貴得黎無新意
仲要連人人都鬥既基本硬件都要慳住慳住
點會搞成咁
根本佢今次就行錯路 好似平時咁出兩部咪算囉
今年三部亂晒龍
Apple往年嘅marketing主打都係佢地當年最top tier嗰部機
但今年用咗cost down版嘅XR做主力
結果大眾見得最多嘅就係Apple cheap咗嘅一面(都未計呢個平價版本身已經唔平)

打個比喻就係明明6s先係旗艦
但就力谷SE、預咗大家會買SE多過6s一樣咁滑稽
Apple快請我
除左用家post同屌你老母八達通
成個手機台都充斥住打手
尤其啲蝗brand,吹到幾勁幾抵都好
連用家post都無個
例如cut 3.5
gay
各位唔好update waffle, up完會無左background pla!!!!
如果肯出番兩部 iPhone 7, 7 plus 外型,用新 cpu + 3.5mm, $3500-$4000
銷量應該唔錯
招呼一班唔追款式的人
Jonathan Morrison/iJustine嗰啲

利申iPhone iPad Watch HomePod MacBook
等緊新iPod
如果Apple識咁做就唔會搞到今日咁嘅情況
新ipod冇4.4都唔會吸引到人換啦
有時都唔明hi-fi友錢咁好賺點解Apple要放棄
音響界大把人用MacBook玩CAS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞