[屈錢]買車個半月後前車主寄張收據要我找數

535 回覆
39 Like 608 Dislike
樓主慘,俾人呃完錢再俾連登仔恥笑
祝你年年有今日
斬佢隻手指尾落黎
小二,來兩斤花生
strong post leave name
以我理解冇*就空白左佢
你簽右邊個part咪得囉
咁你又話架車齊文件?上咗運吉處問咗未

架車未出牌而家轉咗手比你,咁就係以你個人名義出牌啦,關間車行鳩事咩 就算車行有幾鳩都好,一定唔會做少野。等陣文件交唔齊你未出好牌就拎架車出去有咩事佢含撚都唔掂呀
肯定樓主講野199 講d唔講d
運輸處都唔理佢
留名睇邊個拗贏
LM

以正視聽,等d人唔好識少少誤鳩導人
其實1823係識答呢條問題
個聲明係由代理人填
如果自己運車報稅只需要填第二頁最後嘅聲明
好心幫口仲要畀樓主串,真心型
屌 樓主係咪未去過運輸處
自己以為未填好唔敢去交啊
我好想知你去運輸處點問職員可以問得咁衰,高登位師兄一野就幫你解答左

遮係好似睇醫生睇極都唔知咩事,反而上web dr 一野幫你斷到症
追post睇發覺好撚好笑 屌你老味 多謝樓主
child登高質post
巴打 唔係話幫樓主 但highlight左果度似係只係for第一項? 同樓下cup印好似唔關事?
同埋cup印果度個英文寫明must又真係有d誤導
同埋正常人簽名果d位無*都覺得要簽名 又唔怪得樓主既

都係整呢份表既人既錯
以我理解 你唔係分銷商aa/員工就唔洗填呢part喎
你係用家就應該唔洗理
另外件事 其實海關開左file, 海關高級督察同我傾, 佢係講到明因為架車係由入口商 Register 入口, 唔係個人名義。所以要入口商簽署TD22。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞