[屈錢]買車個半月後前車主寄張收據要我找數

535 回覆
39 Like 608 Dislike
好大既官威呀 巴打平時係咪都係咁屌啲下屬?
下 萬5跳point差好遠bo
算啦
樓豬狂比人屌都硬住頭皮追到尾夾硬新年快樂,都唔係唔需要d EQ 嘅

同埋睇番一開頭運輸巴回係話 唔想再睇落去 先激到樓豬咁串,話哂做左幾個月以黎嘅"真理"突然被推番係好難接受

打和 super
小額錢債審裁處好垃圾、我試過交通意外,部車跌野整到我架車,小額錢債判咗我贏,到而家兩年幾都仲未收錢
重熟過運輸署
咁你自己搞得掂㗎啦
加油呀
運輸署officer 好型
lm
樓豬真係典型香港人.自己唔知頭唔知路問野永遠唔識謙虛小小,人地好心指點下你就串柒柒屌翻人轉頭, 你不如比$3000我地學下點做人先啦
原先都諗住正皮你
但你又串柒柒 人地答你又唔撚信
決定負皮
唔比都比左
依家問黎都冇用
想問下運輸處巴打 home delivery牌簿可以喺邊到搵到多d詳細資料
想問下師兄係cs定ncsc走?
我記得d26 post都有你
唔識唔係問題 不過唔識就唔好係我面前質疑我
樓主係咪真係有件咁既事?
高質post
多謝運輸署巴教精我地
上黎求要人地幫你 你都仲可以串人
不過如果L先生係咪開幾多錢任佢up 咁算唔算勒索
痴線 個POST好好睇
係咩有種係喺外國住左好耐想運架車返香港可以免首次登記税
樓主抵撚死啦 巴打教精你仲咁撚臭串
睇完成個post之後,我開始覺得,其實根本無人想屈樓主錢

L先生由十月收尾數玩到2月,為左呃三千幾蚊? 最尾仲要順利俾樓主出牌?

睇埋樓主既態度,真係好懷疑果樣樓主無要求既維修係必需
如果我買新車係外國揸完運返香港要唔要汽車首次登記稅?

利申 無車 不過想學下嘢
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞