[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #10

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
岩岩第一次玩,自己玩真係戇鳩鳩狂比人sm

之後搵到有steam平時打開cs既朋友玩,佢叫多朋友
我自己唔知做乜鳩,反正係咁贏
佢話易玩過cs, 叫我玩哂啲hard mode 教學先,但我覺得教學都好難玩
有冇人想carry吓我?
垃圾銅牌仔一名
善用qe,過埋教學了解左隻game既機制先
同感 唔知係到做乜柒
9分一場難d上牌,你再勁都冇可能連贏20場,仲要講緊咁多外掛同smurf
原來有12分 只係咁啱9分 之前金3連贏上金1 中間輸一兩場
PC版係咪好多外掛
PC係咪又玩唔到
多撚到on9 升個白金外掛又多smurf又多
玩到
外掛已經見怪不怪,smurf仲多,完全阻你上牌
今個season開始玩r6,之前csgo打到鷹勁撚多掛,又唔想玩非官方ranking,轉去ow玩到master,屌你又係勁撚多掛。
聽個friend講r6無乜掛,就直接買再買埋啲菁英skin,一開始玩好撚正,好多新野學到,玩玩下發覺好多掛...仲識咗啲大陸人,話有種掛係幫壓槍而從來都唔ban,佢仲用咗場show俾我睇...
我個人好鍾意打有rank嘅game,但無一隻game係杜絕到外掛
ps4 用mouse 打咪得
可能個掛係掛落隻mouse到,唔係隻game,所以ban唔到
【廣東話評述】《虹彩六號》職業聯賽 - SEA 東南亞賽區 - Season IX - 例行賽 #8
https://www.twitch.tv/rainbow6hk

成個一二月最後一日嘅比賽日,有香港隊會上場打
完直播之前仲會抽三張Year 4 Pass
辛辛苦苦贏咗三場5:4,兩場teleport掛就玩撚完
前果幾季都唔會咁多掛 至少唔會玩到咁猖狂先
最多你都係懷疑 但唔肯定佢係唔係掛
但最近呢幾季d掛猖狂到連扮都唔扮 又傳送又隱形又準備階段可以走去打人都有

都唔明呢d人玩槍game仲有咩意義
不如直接比部電腦自己打埋佢啦
反正佢地玩外掛都無咩技術成份 負責禁制就得
凌晨玩又係掛,啱啱起身玩又係掛,屌你老母我唔想卡金一有無巴打有計
Teleport+閃盾腰射爆頭
日打夜打得個吉

利申:廢青
隻GAME會唔會出as val屌
如果要比較既話我記得之前有一排係嚴重過宜家,之前有排ubi嚴正打壓外掛,跟著瘋狂ban人,好似係大概三季前,果時d掛係最誇張,同埋好多人痴住d掛狗boost rank
單排上到金1放棄了... 太多掛了,如果轉ser玩最低ping係轉sea定?
sea
SEA多smurf,我覺得
屌ubi nerf我女鬼
又nerf
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞