[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #10

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
Gridlock 未攻到入去真係無用
我自己都只係玩枝槍同3甲
好多角未攻到入去都係冇用
之前買落但無乜玩
依加想玩返
有無人帶
Try Try #1 Discord群
gridlock 係守defuser 守回防路線
因為行過點都有聲
硬食又冇血
各位記得搞掂個MOSS呀,之後【地伏盃】一定會要MOSS先打得

小知識:MOSS檔係公開資訊嚟㗎,大家而家去ESL Play都可以搵到任何一場比賽任何一支隊伍任何一個選手嘅MOSS檔
Gridlock用嚟裝defuser超勁呀,仲要有煙,某d bomb site有gridlock基本上一定plant到同埋好難拆
連續三場都被人tk踼走左
唔係吹水
下年都唔知買唔買season pass 好
唔想再比錢落呢隻game
搞咩黎
頭兩場仲要係一開波被人踼添
Round 1玩rook 放低件甲即刻tk 踼

好啦被人踼左開過新一場啦
呢個仲勁 波都未開就4票踼走我

好啦又開過新一場啦
完左round 最後一個被對面殺死
輸左嗰round
跟著嗰round 比人tk 踢
轉左去console 玩
唔知係唔係美服啲人係咁定係點
toxic 到到都一樣
上去discord五排算
攻擊方:
Phantom

CTU: Danish Frogmen

武器:IM galil (rifle) / SCAR (同Blackbeard 嗰枝差唔多, 新鏡?)

Secondaries 係breach charges 同claymore

(1甲3速?)

防守方:
Rogue

CTU: DUH secret service

武器:P90SD (同doc/rook 嗰枝差唔多但係係消音版同新鏡)MP54(SMG) / KSG-12 (Shotgun)

Secondaries: impact grenades 同 barbed wire

(3甲1速?)
亦因為咁
所以Ying 聽聞會被rework
因為個護目鏡可以透埋ying 個嗰粒彈
Ying 果粒都防到 咁廢哂武功
仲話好似係好似cavs 咁
無限次數使用
吹水大會咁
防到閃嘅角太buff
雖然閃最主要用途係清ads 多d
我都係睇人地喺論壇leak 出黎
真唔真就真係唔知
都係睇落好似齊曬資料咁先信住一半
等睇final 出preview 算
呢樣真
除左r6maps之外
重有冇差唔多嘅網

記得官方好似有整個戰術地圖?
r6map 有更新咩
就係冇先再搵
Casual 被人惡意team kill
Report 左佢
其實有冇用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞