[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #10

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
我都唔知佢friend係咪我上個season先玩r6,就玩咗三百幾個鐘...我就係因為外掛卡金1,點撚樣都唔會用掛/同掛玩 練咗好耐就係想新season打翻屬於自己嘅rank,3場我都有場係mvp,所以真心唔明都係同上season一樣單排算
一定係掛
點解d大陸狗咁撚鐘意人地clutch 緊既時候係咁講野屌人教人點玩, 問題係佢KDA係勁撚低 , 打字屌7佢又唔撚順 跟住殺一隻就係咁話 點解我要教你玩, 然後以為自己好撚勁 但完場得個3殺 最大問題只不過係場casual 打撚到好似RANK咁

d大陸狗係唔係唔知自己把聲係幾撚嘈 可以遮住哂d game聲
所有game佢地都係咁
rank同casual打法 有咩分別
屌你老母mozzie 隻drone 唔係我射㗎
casual 可以9hea玩 唔洗咁認真
rank 開mic屌無問題

屌你casual玩撚到咁撚肉緊
打rank遇到呢d人仲衰,搞到聽唔到聲
呢啲人通常我會馬上mute
文字mute + mic mute + 唔回應
Teamkill 嘅就即刻走場下一round
同呢啲人玩浪費時間
甚至有陣時我一開場就mute 曬所有人
除左班friend 之外
唉屌無理由就咁加個唔識嘅玩咗三場就ban柒我對面無人屌佢係掛,而佢意識、槍法、走位都好好
但同隊唔識嘅應該唔計我boost?即係一定係一齊排嘅隊友?
好撚想玩...唔知情嘅狀況俾人ban
去客服投訴
睇咗好多post,話battleeye唔會理...我ubi同battleeye都send咗email,好想練好新圖...早知特價嗰陣買個最平嘅edition
都係15日姐 好快過啦
唔駛咁傷心
Chur咗兩個禮拜...星二chur完mid-term諗住瘋狂玩我係一日會玩6-7個鐘嘅廢青
想問點解rainbow six可以咁大 成78gb
ssd就嚟無位可以點
買多隻ssd
演員
15日姐
買多個ac 撚下新手咪得
Mx500
唔係演員,啱啱問翻我個friend,佢無俾人ban,另外唔識嗰個都無俾人ban,我今個season剩係同佢地兩個玩咗三場...咁無理由得我係boost rank by hacker
屌你老母點解我會俾人ban!!!!!!!!!!!!
點撚解無啦啦ban我
有啲好出名嘅twitch r6 streamer 都試過無啦啦比Ubi van
15日姐
買多個ac 撚下新手咪得
唔係演員,啱啱問翻我個friend,佢無俾人ban,另外唔識嗰個都無俾人ban,我今個season剩係同佢地兩個玩咗三場...咁無理由得我係boost rank by hacker
屌你老母點解我會俾人ban!!!!!!!!!!!!
點撚解無啦啦ban我
有啲好出名嘅twitch r6 streamer 都試過無啦啦比Ubi ban
send email 屌柒ubisoft
你地係咪畀人report toxic behavior 多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞