[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #10

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
屌你老母等咗一個禮拜都唔撚覆,話太多案件。
然後去Ubisoft fb direct佢地,屌你我問邊個boost我rank話唔答得,我check咗成隊得我俾人ban,4個都唔係cheat屌你咁我仲同唔同得啲friend玩家呢?

然後佢話temporary ban係唔會撤銷,咁算啦屌你都誤ban我一個禮拜,就問個少玩啲嘅friend借ac。

好感動玩撚咗三場探索,第四場:係咁彈「此要求不符合任何匹配需求」屌你我想打個機姐
終於有更新玩得翻屌你我分秒必爭架ma,禁咗成個禮拜慾
有冇巴打識HKSDU_Simon77HK
打盾一流 又可以roam
Smoke係關鍵防守角,要好有意識先玩得好
毒煙放既時機要好準先可以有效拖人時間,同埋一定要保到條命去做嘢先有用,如果成日dum得一粒煙就死不如玩毒針仲好,槍又易控好多

通常企係cover後面,非必要唔好主動對槍,等對面setup好想plant既時候先放煙阻plant

係牆上面散開一排洞就可以企係後面安全放煙
冇話老唔老手
熟個map 就知邊隻岩用
助攻王
Echo係資訊型,最緊要識報位協助隊友進攻
Twitch宜家d人通常為左把槍而玩,所以多數純粹用嚟單推
因為講真,宜家個meta已經好難開架drone入去清gadget
佢既優勢係架drone細聲,同把槍勁
有冇巴打未入game係大堂畫面個時係144hz
但一到埸就跌hz跌到70-100hz
咩spec
依家拆炸彈有冇聲?
CPU :i5-7400
display card: asus strix 1070ti 8gb
RAM :16gb
full hd 定 2k moon
full HD
asus XG27VQ
用afterburner 睇下cpu usage 係咪爆左
唔該巴打 我睇睇先
裝拆都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞