[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #10

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
Ubi大搜捕,好多人今次更新俾人ban左
G 持
上季五場有三場都係外掛
睇親kill cam唔係透視就係鎖頭
真係嬲鳩
4 出完先有
一條友自帶3個盾 個盾爆左燒成12秒定好似nerf左10秒
3個都成30秒 打ng可能唔覺 打rank時間少左就會覺得好撚煩
同埋就算你唔主動去爆盾 個盾就咁擺係到已經有壓力比到攻擊方
而家新版盾仲要buff左
我覺得幾勁
Ps4版彈驚彈到傻
Pc都係
隻驚一更新完 跌左好多fps 明明之前都有70 依家成日橙同紅
屌你老母ubugsoft
斷咗線之後重連有bug入唔到game
無啦啦俾人扣分仲要累埋班隊友
有budget嘅話係咪買sennheisei好過steelseries?
hyper x
唔鐘意hyper x隻膠包住耳仔
誠意推薦Astro
小弟認真一問,關於轉server。我情況係咁,我已經喺文件檔將default改成eus,我入到遊戲介面,按設定睇,明明係寫住eus百幾ping。但我入到場之後即刻變返九ping,連返去本身自己個server。
求解決方法(出去發完夢已經好攰,返到屋企想靜靜地坐底打場遊戲,都要聽到大陸人係咁撚講普通話真係好撚燥,我滑鼠都掟爛幾個。我再咁落去會爆炸)
小弟認真一問,關於轉server。我情況係咁,我已經喺文件檔將default改成eus,我入到遊戲介面,按設定睇,明明係寫住eus百幾ping。但我入到場之後(無論係休閒練習rank同rank都一樣我三個都試過)即刻變返九ping,連返去本身自己個server。
求解決方法(發完夢已經好攰,返到屋企想靜靜地坐底打場遊戲,都要聽到大陸人係咁撚講普通話真係好撚燥,我滑鼠都掟爛幾個。我再咁落去會爆炸)
冇計 佢依家轉地區係bug 左
一係setting 有得default mute
其實有時都唔明點解香港人打機咁鍾意Toxic
街場打鋪機 講真又唔係隊友唔配合唔盡力
輸咗就開mic屌鳩人 EQ會唔會太低?

問心啦 自己表現又唔係標青又唔肯報位打配合
就算你今場表現好隊友撞手神打得差係咪要下下發晦氣?
輸咗屌乜人啫 咪下鋪囉

講啲說話又難聽 我知對呢類人唔需要太上心
只係想講香港打R6嘅有幾多人
Be gentle, okay?
街場好少撞到香港人
見到9ping 即刻打fight for freedom
有冇推薦嘅改鍵?
側身qe感覺好唔方便
你用長按?
mouse left side
你手指唔夠長?
this game failed to satisfy our expectations
?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞