[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #10

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
咪又係uplay 開game
好似冇得+1
咩野+1
Steam game list +1
咁要平仲想點
steam 又食水深 係呢半年先統一價格
Steam本身就係一隻儲野game
有玩開嘅就明,冇玩開冇咩好討論
咁早兩日都買得

去到年尾都係半價左右
唔會特別減多d

利申冇情意結 但唔撚like epic store
開game好正常 但係一入場見到玩邊張地圖之後 load咗一陣佢就成個畫面定格咗
有時聽到有人開mic講嘢 但點都入唔到去揀角色 到最後要工作管理員先關到隻game
想知有冇可能係唔洗重裝既情況下fix番好?
因為屋企上網廢 重裝需要大量時間
新玩?
部機咩spec
freeze 有幾個原因
oc (gpu cpu ram)
network
其實一路都想搵幾條友係可以一齊玩

因為成日打街場有個情況係:有兩個門 其實兩個人睇一個門左右 然後一個plant boom已經可以贏

但好多時d人唔熟所以成日唔睇實自己個位 望下呢邊又望下人地個邊所以死

呢度有冇人係自問可以打緊個時認真少少打 但輸左唔會又燥底又屌人又發悔氣? 同呢d人打真係好大壓力

我unranked kd1.3 w/l 1.0幾 唔記得
身邊冇fd玩 可以晚晚玩嘅得一個
連登咪有gp

有哂新手區
巴打留UPlay ID
如果條友自動波識幫你mark位,已經有金1白金3水平
【Devils台】Rainbow6 / 真係好耐冇打Ranked... / 10 Apr
Live Streaming Now

Facebook Page: https://www.facebook.com/DevilsGamingHK/
Twitch: https://www.twitch.tv/devilsgaminghk/
YouTube: https://gaming.youtube.com/user/devils0459/live
casual就算啦 RANK都要搞事真係好ON9
我玩外國ser,情況都係差不多,casual 成日tk/屌人
我係美服
睇下Reddit R6 個subreddit 都知班友係on9架啦
我唔係成日玩其中一個原因就係班友係on9 toxic 到仆街
網上言論已經反映game 入面嘅行為
另外無時間玩
不過打online game 就預左要同小學雞性格嘅人玩,真係唔好太認真
隻隻驚都係咁㗎啦
Casual 又係
真係屌那星kick kick kick
Kick 你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞