[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #10

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
新手想問下呢 有15000 聲望
買咩比較適合新手
防守echo 同Valkyrie
攻就就hibana
女武神學地圖唔錯
Hibana唔太識合新手

攻可以試吓拉人
槍同技都勁
拉人係邊隻?
Lion
remaked
拉人25000
你地買season pass係咪係淘寶買?
Valk要發掘下同研究d cam放咩位
Echo要有意識人地點攻再用架機去幫隊友
Hibana要知開咩line of sight嚟協助進攻,另外當然最straight forward係用嚟開hatch同counter mira
hibana la
有冇新手留個DISCORD一齊玩
見STEAM特價買左 唔知自己做緊咩
聲之形?
去大群r人玩
想買好耐
今次入左坑, 留個名
金二 MMR+50 狐狼 有冇一個位組隊打rk
各位ching 求教

小弟本身就有個uplay account 玩開
前幾日見新年steam做緊特價70蚊就屎忽痕諗住買多個account玩
係steam download完就直接link左去我個uplay account,搞到我一入驚就仲係我原本個account,有冇咩方法可以變返兩個獨立account?

已經試過係uplay到unlink左steam,但都係一樣
【廣東話評述】《虹彩六號》國際邀請賽 2019 - 小組賽 Day 3
https://www.twitch.tv/rainbow6hk
入左dis群 講唔到野
有冇人同新手玩
我叫岳巴
1、移除Ash幹員R4C的ACOG瞄準鏡
2、增加Maverick由噴燈切換到武器的時間
3、Dokkaebi的技能將持續18秒鐘,防守方走進Mute干擾範圍自動掛斷
4、Capitao的技能影響範圍擴大,每次傷害由19降低到12
5、Clash衝鋒槍的製退器被移除
6、Lesion的蠱雷每次傷害由8降低到4
7、爆破炸藥對攻方傷害降低到50,部署時間減少,對守方傷害增加
r4c 冇acog 仲勁
一隻rush 角唔會點遠攻
直接入 掃

今晚支持日本隊
玩casual 開始上手
於是試下打rank
比人屠到阿媽都唔認得
對面場場金牌以上
早腸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞