[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #10

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
睇pengu,kixstar果d最撚勁既咪唔會爆shit
Annemunition就緊係俾人帶
抄fortnite
佢多數喺金二至白金三之間上落
上到白金因爲有一兩個鑽帶著佢
有無人專玩3甲ops
2甲都ok
1甲成日好容易被打死
Main finka 同 Doc
Rook都係
睇kd就知實力
佢好似都係1.0同我一樣
睇kd都要睇咩rank
唔通金同白金kd相同實力都一樣咩
Kd低過1.2但高rank = 食腦型玩家
kd高過1.2但低rank = 無腦有槍法
kd低過1.2低rank = 要練習多d
kd高過1.2高rank = 高手
有冇人知咩事? 琴日玩都好地地
Me= 要練習多d
9up下姐,勿認真

唔係串你
我係話咁我又真係廢嘅
少時間玩
Rook 同埋 twitch 慘叫嗰把聲真係正
今日打左鋪rank,自己隊有條友dc左,然後有第二個人入左嚟,on99 ubi,唔睇真d以為自己打緊休閒
真心唔明點解啲人可以咁toxic
定係打親機啲人都係咁,現實太失敗要喺網路上搵自信
打rank 都可以特登一開始teamkill 人,又開mic 鬧
就係因為上一round 因為嗰個隊友1v1 輸左定做錯某啲嘢
又要質疑隊友
但自己又唔係勁
Teamkill 根本於事無補
Casual 更加唔講,唔teamkill 就踼
分分鐘12/13歲堆細路仲成熟過變左聲嗰啲人
唔知係咪現實太失敗太大壓力定係點
成個R6 community 開始變做LOL community 咁
真心隻game 做得幾好
定期有DLC 出
但community 真係變左質
開始步LOL 後塵
驚之後會棄game
就係因為個垃圾community
同LOL衰同一樣野
r6個community從來唔nice
基本版的話等到復活節steam減價買應該大約幾多錢?
佢discount唔定,有時會減50%都唔一定
台服基本好似史低299nt
香港我記憶中見過$6x
想問下你地eDPI係唔係隻隻FPS Game都會調到一樣?
香港最平係年尾
$39 都曾經有過(ddsuper)
Dd好似唔係steam code黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞