[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #10

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
#1 discord
Ps4 d人係on9 d
我之前都係PS4 美服
Console 個R6 community 本身已經係on9(Xbox 仲差,對面啲人會inbox pm 你話你廢,找你悔氣)
仲要係US serverUS console server 啲人出曬名on9
應該係我見過最差嘅gaming community

開mic 質疑隊友,9叫,波都未開就踢9你,死剩你一個又踼,成功拆defuser 之後嗰round 會tk 你,跟著踢你

打rank 一樣有一大堆tk 撚,試過一入場比人tk 因為佢覺得我ban 左佢想玩嘅OP
又有滑鼠狗同DDOS HACKER

你爬下文應該見過我喺呢個post 呻過
而家呻到無癮已經無乜點玩
想好好enjoy 隻game 請去PC 到玩
情況一定好過console
爬文有靚仔睇
試過carry全隊mvp虐對面,對面對小朋友加我入party鬧我點解虐佢地
平時都ok我返工時間會少撞到小朋友summer就
Summer 係咁架啦
如果無PC 就忍下啦
我得laptop 唔想用黎打rainbow
睇你啦
PC 情況真係應該好啲
UBI 會ban 9 PC 班撚屌
又好似話有ban wave

Console 真係罪犯天堂黎
Ubisoft 唔會點理 console
DDOS 唔會比人ban
滑鼠狗同開掛無分別
仲要係合法
又多TK撚
Pc亞伏一樣多on9
呢排玩返亞服
班支那豬只識鳩屌
有mic屌人但唔會用個位黎報位
支那打咩game 都係咁
喺外國曾經同一個支那人做roommate 兩個月
開mic 以鬧隊友為多
ps4係咁
想問下有冇人玩玩下隻GAME會自己熄, 一時就UPLAY 話隻GAME CRASH 左, 有冇人知有咩解決方法 上網試左好多方法都唔得
好想打機 次次玩玩下自動熄好冇癮
verify 左都fail?
有時機都會冇啦啦藍mon 重開 明明以前都玩到
打機我都係玩返consolepc太多支那孽畜
有得轉ser就轉其他服

其實console好多game冇得轉焗同支那豬玩重煩
不過console我多數同fd開party玩,wfc佢地鳩叫
Console 支那封區豬圈無得走去其他區
好多人用vpn出黎玩
Fifa 就係一個好例子
multiplier default 0.02,要起文件檔入面改,用黎微調用。
假設你的 sens 屬於 5和6之間的5.5,但由於game入面無得set 5.5,所以你要將multiplier改做 0.002,然後將sens set做55
支那人都係好正常打機,冇咁多低能仔
正常嚟講除非你用400dpi都覺得未夠慢,如果唔係都應該唔洗調到去0.5咁細
新手同個白金fd 打rank
打完十場銀牌
而家掉到紫銅
唔熟個場真係好難玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞