[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #10

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
nope
想問下點買year3pass
啱啱買左黃金版,但佢冇送到基本探員係咪正常
正常
依家要farm
請問你地lean係用toggle/hold?
之前玩pubg用開hold, 想keep番用hold
但見好多pro都係用toggle
qe 方便
我都係用QE,但糾結緊set 做toggle/hold
toggle
另外想問下掩護體後面peek,左右擰頭QAED係咪有bug?入左掩護體會比人打?
還是多數 player 都係用QADQ peek?

多謝巴打熱心回覆
唔係 只係係噤得快 突出黎時間少d
但又唔係真係咁多人玩呢d peak ge
Tachanka 真心呢 你呢啲人係害隊友

係都玩Maestro

1. 有LMG + ACOG > VSN

2. 有彈Turret/Camera 提供資訊
入左cover都食傷只係因為有ping問題,對手睇既嘢同你睇既嘢有少少時間差,同埋QE只係令對手睇唔到你個頭,peek岀peek入果下始終會有少少下半身露左岀嚟有機會俾人打中

另外點解要用toggle係因為呢隻game經常要扭頭,例如同人對緊槍果時你要QE peek又要WASD,咁既情況下如果用hold好難同時禁咁多粒制
同埋宜家多數人都係用QAED,因為QE個扭頭速度快過QQ,變相peek果下冇咁易俾人打頭,
雖然casual用咩真係是撚但
不過見佢用開3甲好應該玩下echo 同 邪眼

用過返唔到轉頭
上次3場rank 嬴得1場. 個場我拎左第1 就閂game冇玩。 之後過左2日開game,見到話因為唔知咩hacking問題 扣返分.
我屌咩 乜柒hack都冇用 難得嬴一場又扣返分, 扣個分仲多過嬴加個個分。
如果d隊友用外掛嘅話 佢地都玩得幾撚柒。 我有拍到個場既片 有冇得sd俾ubi上訴架?

利申:金4傻仔
落紫銅
睇黎人生點都要落返次
Year pass唔會有減價?永遠210蚊
用8折code
邊度拎 我uplay版
year pass 唔係半價咩呢排
8折code 去ubistore 有教 100coin 換
冇阿仲係210
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞