[互動故]我要做車手!(5)

1001 回覆
106 Like 0 Dislike
B
A
b
B
C
投票結束
呢頭話堂堂正正
呢頭去放曱甴
一條MK仔都咁搞,咁主角呢世都係廢柴
「唔得!話咗今次要堂堂正正KO佢!」我拍拍心口。

「好,不過條友都幾蠱惑,揀咗條自己跑慣跑熟嘅路。」天行搖搖頭。

「你應該都係無乜機會架啦...」天行再補上一聲嘆氣。

「未試過點知?細佬你唔好咁快睇死人!」Ella反駁天行。

「係嘅,可能鬥鬥下佢會壞車、會身體唔舒服,乜都有可能嘅。」天行語中帶刺。

不經不覺,已是凌晨三時。

我必須睡覺養足精神應付明天的賽事。

我走到隔壁爸媽的房間,看見他們已經進入夢鄉,

再回到自己房間,看著自己那張狹窄得可憐的床...

看來必須有人做廳長了。
------------------------------------------------------------------------
A:自己跟Ella迫在床上,天行睡客廳
B:自己跟天行迫在床上,Ella睡客廳
C:天行跟Ella迫在床上,自己睡客廳
D:建設天行跟Ella先回家
建議
A
A
a
B
A
手殘
C
投票結束
A
在我的主場,沒理由自己做廳長吧?

在我的主場,也沒理由叫女友做廳長吧?

在我的主場,更沒理由跟天行hehe吧?

「天行,今晚俾個重要任務你!」我不懷好意地看著他。

「吓..?」

「幫我好好守護呢個客廳!」

「屌,咪即係做廳長!咪住,咁即係家姐同你一齊瞓!?」天行激動地問。

「無錯~」我把手搭住Ella。

「家姐,記住條友如果對你有乜不軌意圖,記住大叫唔好同埋救命!」天行故態復萌。

「哈...哈哈...」Ella無奈地淺笑點頭。

回到房間,我跟Ella迫在床上,你眼望我眼,

大家互不作聲,眼神卻離不開對方。
------------------------------------------------------------------------
A:主動開口說話
B:雙手抱住Ella
C:輕撫Ella秀髮
D:甚麼也不做
b
c
c
C
C
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞