True wireless 真無線耳機討論(21)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
開頭我都心大心細,諗住買mw07,跟住佢試下兩隻,一試隻之下發覺mw07同senn聽平時的歌,senn好的,結果買咗senn,木耳關係,其實分別我就覺得唔係好大,不過好似順耳少少,建議真係去試一試,⼀聽你就會知道揀邊隻
有無巴打推介
本身用緊airpod
轉左andriod機想換埋耳機
有無d價錢差唔多 表現又差唔多嘅
普通聽下歌 睇片
唔delay嘅
感謝巴打
senn 啦,好多巴打入左貨
貴左d 2.5k
放左airpod 回翻800$
用Android?
你部咩Android?
over 2000都未必合格
600以下唔會有音質可言
你都岩,只可以係有限budget下揀隻最好

Bonnaire有無巴打試過?有無咩comments
未呀
係試咗E12 pro
以公廁shure 215作為音質標準來講
bonnaire mx900 win少少
想買隻平價~$600玩下...今日去左星際試左以下幾款

Bonnaire MX900
Sabbat E12
EPOS noisezero WV+
ENOD mini ring pro

Bonnaire 差唔多每間sales都推介,話係本地野性價比好高...聽後感覺得低音係推得絃重,但balance好似差d

E12 好多巴打都有講,試完又覺得好似麻麻,隔音差d同埋低音唔勁

EPOS同ENOD balance都唔錯...但仲未揀得落手,各位巴打有何高見?呢個價位仲有咩推介
over 2000都未必合格
600以下唔會有音質可言

咁又未必...
用左E12 2個幾月
完勝215
耳棉如果想平,大家會去邊度買?
Senn TW用final type e耳膠會唔會頂住叉唔到電
你TG username條link唔work
TG我
https://t.me/waic45
尋日去咗豐澤買senn tw佢話無貨
話月中先返貨
用公廁會抬高咗215
E12 我都唔係太接受到。。
其實我係要求多嘅煩人嚟。。
同埋最衰去咗試ES5...
隻Jabra elite sport,去到CS佢一換一咁換左隻左邊比我,好彩佢有貨唔駛行多轉,不過我同佢講壞左邊,佢好似覺得又係左邊咁
e12 跑步會唔會甩
我都早排換完, 早知可以一換一就唔洗忍佢咁耐=.=
本身諗住買sennheiser, 依家可以忍忍手先
你之前都係左邊無聲?換完有無事?感覺換完左邊大聲左咁
新手留名
有冇巴打知邊款耳機係可以獨立發聲
只戴左耳或右耳都得
我睇過bose soundsport free或者senn tw
只係戴一邊耳機嘅話,當右耳機放返落充電盒,左耳機係播唔到歌既,
即係話戴一邊嘅話只係得右耳機播到
所以好唔方便
我想搵一款耳機係只戴左耳都播到歌
求推介
感謝巴打
HTC U11+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞