True wireless 真無線耳機討論(21)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Sennheiser
係k11訂左 今日拎左貨 有九折
Senn都係
對面淨係聽到背景雜音
我想講上面隻liberty係做到
用ok google, whatsapp錄音, 講電話 都得
太嘈地方唔得
但4舊幾水
入耳 錄到音 講到電話 睇片無delay

我相信性價比係叫做極高
E8水貨$1369有d吸引
SSP福仁
我要到31號
隻jabra elite sport 左邊換左之後,無再開盒拎出黎無聲,左邊細聲問題好似都無左
岩岩試完E8配Iphone7plus Spotify
接受唔到d聲
太古城cdw 仲有 @1830 今日
Senn 唔會後悔
其實點解你唔落旺角走一轉試下D聲

淨係收到都已經難到登天
Mw07同senn你地點簡
唔理通話音質
純粹聽歌
MW07
Senn
MW07 樂器定位亂
利申:用緊每邊四路分音十動鐵單元嘅UM Mentor
基本兩對除咗Sub bass 嘅量都比Mentor大(即係轟耳啲,雖然都係冇乜控制力),其他冇一樣比得上,但senn 相對mw07 嚟講樂器定位準確啲,subbass 控制力好啲,所以入咗senn
呢個價位咁既音質講樂器定位.....
金耳
去試啦, D 人又唔會食左你

唔講得?
試咗兩個鐘,Senn 嘅音質同穩定性二千二百幾嚟講絕對收貨
電量聽一個鐘右邊跌30%,左邊只係跌20%
3個鐘命夠做一次gym有餘
買嚟做gym 絕對唔錯,之前對QCY T1 PRO 跑步會疾到老母都唔認得
連部得BT4.2 嘅DX200搭地鐵唔開aptX用AAC唔會跳
連iPhone Xs Max 都唔會跳,睇片聲畫基本同步
早兩日試左mw07 未試senn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞