True wireless 真無線耳機討論(21)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
呢期呢個價位真係應該冇一隻好得過1000XM3
環境聲個功能好有用
不過我覺得第一代好聲啲
利申:有過第一代
痴線,呢啲咩理由黎
想請問下 e8 水貨 有冇藍色 有就狗衝
今日行過始創好似番晒貨, 週圍都有display 放出黎, price.com 都寫明有現貨
其實音質去到咩level? 同埋可以連幾多部機?
price.com 流嫁WO
有無貨都係要問...
與其買嚟兩隻,不如買b&w P5 /PX
人聲唔出
音質自己試啦,個個人唔同。
有人like爆,我自己唔鍾意,即係放低。
同埋隻嘢有機會差唔到電
500 樓下 入耳式 連續聽2個鐘 唔太求音質 只係唔想有條線煩住晒 有無咩推介?

另外soul aura/qty 係咪廢到傻?
+1
完全唔值咁貴?
月頭嗰陣冇貨到display 都比人掃晒,實物都見唔到,同埋間間都講緊最快月中番貨

頭先出去幾間鋪都由冇display 變到有display ,所以應該番左貨冇耐
邊間有得試先。。。人聲唔出有d難搞
睇黎可以等年尾apple 出手再算
喜好樂器聲泛音同聲場>人聲準確定位加清晰嘅會買senn
senn人聲靠後偏暗就算校EQ都冇乜用,根本係tune成V形嚟做到好勁嘅刺激感
個人嚟講係唔開EQ
人聲靠前清晰其實好多tw都做到,有啲大陸牌子例如對qcy t1pro相對senn就係完全相反嘅例子,中音清但高頻延伸差低音散,本身得SBC點都係麻麻地但算平,雖然依家有Sabbit一嘢ko
貨係定期有但量少
好多鋪都可以出晒貨畀有落訂嘅人,但walk-in貨量係個位數字
有啲得兩三隻,跟著就畀人walk-in買埋冇晒要等下一水
price寫有現貨但打去係冇嘅成日都發生
就算價錢係「今日」更新,打去問其實都係冇現貨
Yes
琴日去問有樣產品 個網間間都寫有 但原來已經停產左
ATH-SPORT7TW有冇人要?
買左一日,耳形唔岩想放
https://t.me/hukknn
ckr7tw 易唔易壞
人在日本 睇見21000(1440)有交易想屌
dma, lets go
你明知故問

anyway, 我已經暫時放棄晒TW....
暫時真係冇TW嘅音質 我接受到。。
希望Kilpsch T5 ok啦
問號打錯😂

Btw 我都係 用返有線算
你地有無試過連pc聽歌會斷斷續續

剛剛CD warehouse
邊間cd warehouse
鑽石山荷里活廣場
諗住買返隻
MW07 vs sen
邊隻好聲D?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞