True wireless 真無線耳機討論(21)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有用緊,幾好,來電會讀中文名。係個通話麻麻地,係好嘈地方,要用手擋住外面d聲人地先聽到。

有輕觸操控,防濺水,電量ok, 不要求音質的話,其實唔錯
想問下65T 個操控係咪會按鍵係耳仔聽到有聲,因為隻iconx過保養,諗緊換65T好唔好
https://www.cool3c.com/article/140667
fostex TM2
真無線新選擇
其實依家應唔應該買iconx
又或者同價位的話有咩其他耳機推薦?
但你睇Iconx 同 65T 幾時推出? 我自己就唔係好想買.....但又唔知有邊隻操控,好過佢...

Iconx 又可以分開左右獨立用,但仲用緊BT5.0 幾時出iconx 2019
會,同我帶65t覺得冇iconX咁舒服。
我覺得iconX各樣都好過65t
呢個反而有啲興趣
可以駁番自己對fitear黎玩
有無人試過motolora verve buds 500/ anker soundcore liberty air true wireless呢兩隻?
我都有對唔用既Fitear想駁藍芽玩下
唔知QCC 3026對唔對應aptxLL,
真無線真係唔想太大delay
有冇人知喺邊度買iconx會平啲
請問有冇大大用過新出既EOPS NoiseZero WV+ 同問 EOPS brand 好唔好? 有冇用家心得可分享一下
EOPS NoiseZero WV+
https://www.youtube.com/watch?v=0GJEhxS8v1o
伏來的,連bt都駁唔到。
正常,可能design for 外國人,
鬆就唔好買
巴打們 senn 走電既問題解決咗未?
應該唔會FIX 到 好似係
有冇巴打知邊到有得試senn?

想問埋睇片係咪都會有delay問題?
巴打邊度有得試
冇記錯係reddit見到連接問題可以用firmware update解決但係因為冇app所以所有要call翻晒去原廠做
然後大家都冇貨
搵彤少,頭post有寫
唯有等三月
垃圾 airpod2...
終於買左第一隻蓋芽耳機
500有找 音質幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞