True wireless 真無線耳機討論(21)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
今日幫隻senn tw叉電.叉完個盒綠燈但係兩隻耳機放唒電著都唔著下 係咪bug來
我就係專門店買
一早講左一開波E12 係無BASS 係接近0
COMPLY Truly Wireless
想問問師兄
跑步用嘅話JAYBIRD RUN OKAY 嘛?
https://youtu.be/OTS-dUFQXjg

去jimreview睇

上二年産品 bt4.1
一定斷到甩肺,300$都唔值

你好鍾意呢個牌子既話買返x4 x3 freedom啦。或者等佢第二代,差唔多有。
senn tw 定鐵三角ckr7?
睇落senn build quality靚啲 但因為本身有隻已經頭戴式 momentum 偏向想試下鐵三角
等埋klipsch t5先啦

要通話完全放棄音質的話
可考慮
google 賣左moto 比lenovo
所以marketing更差。。
不過幾條product line都係Moto 自主, 所以都ok嘅
佢地應該有crystal talk ,唔知點解唔用
試過先,fing唔甩就買啦,bose
水貨平1000
headset真係部份冇。。
電話就high-end 都叫做有嘅,冇掛個名
未賣俾Google之前已經咁樣
Motorola班management 同marketing真係垃圾,有好嘢唔識用又唔識promote
係日本買個隻ath tw平好多
我睇amazon都好似係1500港紙
....SSP特賣城買左E12路過....
但呢隻好失望
Sennheiser MOMENTUM True Wireless 邊度有現貨呀
我仲諗買呢隻
超大舊已經可以唔考慮
逐間cdw 打去問試下
香港邊到有athtw試下
新年前想轉XS 但唔知用咩藍牙好 追左陣post好似earin m2幾好 但好似差唔多二千蚊 想問下有無巴打用緊 聽歌睇片為主 有無咩特別缺點 佢其實值唔值個價
比多少少買個有牌子啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞