True wireless 真無線耳機討論(21)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
買左Sabbat E12聽左兩日,換埋comply耳綿
低音差過支那貨百五蚊貨仔
而且高音好似有少少蒙蒙地咁
希望煲多幾日會改善

同埋延遲方面都係有少少,真無線通病
用youtube都幾明顯,用infuse會好少少,玩音樂game都係好明顯

iphone用家
想問下唔太注重音質 通話 但係希望比較穩定 預算唔多 揀e12定x-mini好啲
想問下追求藍芽唔易斷 電量維持到3-4個鐘 最好唔易甩出嚟因爲有時做運動會用 對音質要求不大 價錢800$內 有無邊隻推介
利申係Iphone用家
比多少少上AirPods / Jabra
有冇人用過Sony 700n, 1000是但一款?對比其他(jabra)得唔得?入耳式再加降燥其實係咪有啲多餘?
邊度有senn買
煲多排就會出D
BTW 都係IPHONE
音樂GAME 完全無問題
又65T
senn應該全綫無貨
我係玩idolmaster要set到+10先啱音
用youtube app睇片更加係唔對咀
不過都算, 唔期望佢完全冇lag
我係街睇streaming 都無唔對咀WO
試過twitch真係冇delay, 係youtube唔得
我係睇youtube 1080P
無試過twitch
逐間cdw 打去問
雖然應該都冇晒貨
佢原價賣所以遲啲先賣得晒
Price 上面嗰啲應該都冇晒
K11個優惠好似完咗
AAC始終有過百毫秒嘅delay
打機要聽聲就好明顯
所以都係用返有線算
真無線D技術仲未成熟
加上IPHONE 又唔支援APTX
一日仲同高通鬥緊一日都唔會有
真 so sad
65t係咪可以通話btw
好少少 但都好唔過airpods
有冇手足用beats studio3 wireless?
Apple store有冇得試聽?
Sennheiser MTW battery drain問題好似仲未有Fix
與其買呢隻不如買Bose QC35 / Sony WH1000XM3
官方話係因為要做到快速啟動所以會一直食電
建議係長期叉住電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞