True wireless 真無線耳機討論(21)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
岩呀 $500 內已經有D好好聲...
係呀
Must be CKR 好D
個單元靚D
灣仔 點可以唔識 Let's go Audio
BTW 聲方面一定MW07
如果咁
我通常 直接手機關bluetooth 就無理
見唔少巴打話 MW07 好聲過 Senn
想問下 主要分別係邊度?

我試過用 Senn 聽胡琳
我覺得以true wireless 嚟講 質素已經好好
好過我用緊的e8
個動圈都明顯聽到 好彈下
煲下應該唔錯

MW07 未試聽過
SENN 比較蒙&人聲較後
仲有分析力比較差
個人認為
beans pro個隻有無巴打試過?
同e12比邊隻好d
有無巴打用Sennheiser MTW試過隻右耳會突然爆音一段時間?
試過幾次坐車睇YOUTUBE無啦啦發生 嚇到我以為自己耳嗚
studio tlolv睇黎都唔錯
我冇 但好細聲 IPHONE 條SOUND BAR 要較到中間右兩格先正常聲..
我用XS MAX都係開到中間有時多一格咁 平時我用AIR POD個音量都係開到一半
灣仔let' go
agree
mw07 好d
唔洗個人認為
根本客觀事實
v sharp 調音
自己試啦,講真鍾唔鐘意好個人
我自己兩隻都接受唔到
暫時放棄晒TW
我扑左鎚用緊SENN啦
不過見CHING你上個PO力推65T>>SENN 仲力戰一眾連登仔
幾勇吓
SENN旺角百記有得試,好似得快幾隻
我講事實ja
另外可能我好彩,我隻65T 冇咩事
我聽歌多, 人聲咁蒙真係接受唔到
Senn 嘅overear 人聲都冇咁後,雖然唔應該咁比法。
不過好似隻E8 咁,開頭個個都9衝,依家個個都屌鬼。
我估Senn tw 都會好似E8咁,同埋太多人係咁吹佢好,接近ear mon 都有人講得出口,太過份。

single driver 唔一定差, 不過so far 真係除咗bose 同65T 我接受到,其他真係麻麻。
MW07 其實高音有d 鬆散,不過都唔試唔合格
不過Senn 人音咁蒙,真係即fail...
65T 係好平衡,不過細緻就冇,低音冇力。

試咁多隻Senn 係最快俾我掉低。
不過,其實係調音問題,如果佢之後update有改善就唔同咁講。

any肥, 等Klipsch T5, 希望有驚喜
咁bose 同senn 對比 起 有線 大概係咩價位左右?
$800 - $1000 啦
講真,我自己唔係好鍾意咁對比
價錢同質素可以完全冇關係。。。
Bose soundsports 幾時有2.0 等左好耐啦
可以睇翻幾個師兄喊晒口,65t 伏到換4次都係壞同一個問題!
本身仲想買ath 想問到底有咩咁唔掂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞