True wireless 真無線耳機討論(21)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Post繼續討論

排名不分先後 暫時最多人傾如下:
B&O Play BeoPlay E8
Bose SoundSport Free
AirPods
Jabra Elite 65t
Jabra Elite Active 65t
RHA TrueConnect
Sennheiser MOMENTUM True Wireless
Master & Dynamic MW07 True Wireless
ATH-CKR7TW
ATH-SPORT7TW

詳細可以自己再追Post

TheClub有email隨時拎得
衛記會員可以搵巴打借

巴打們想搵彤少試耳機可以係TG搵佢
https://t.me/joinchat/Fum_jRL4-JDwDoCZ9p4vrw

上個post:
True wireless 真無線耳機討論(20)
https://lihkg.com/thread/961338/page/1
答返之前通話TW用唔到

除咗有airpod,通話都可以用佢
不過音質仲差過上代Verve one+ ME。。
明明Motorola 最早做TW 帶起潮流
但係一代不如一代。。。
你睇佢D電話都係, 當年 MILESTONE 同之後個 1 2 部都好評
跟住再出個D 就.....
依家Z 系都唔錯嘅
我用緊Z² force

milestone 真係好靚,keyboard 又正
defy, razr maxx ,其他就。。。。
不過通話就以冇得輸嘅
留個名先
milestone 用家留明
回妖風巴

我再煲煲對senn佢先 唔想咁快後悔
Sennheiser 比起 Jabra lite active 65t
如果係睇片delay,做運動,同收音方面會唔會差好遠
利申:用ios

如果delay 同做運動會唔會好大分別
65T 防水, 你大汗既話做運動必要吧

Sennheiser MOMENTUM True Wireless/344/338/291/261
Elite 65t/330/345/-

呢2 個係日本有人做過測試, 數值既順序係 SBC/AAC/aptX/aptX HD/aptX LL(ms)
你用IOS 咁睇頭2 個就夠, 睇落 DELAY 唔差好多
用緊senn 睇片唔算delay好多
等緊Sennheiser 趺破2000 就入手...唔知半年得唔得呢
Nuarl NT01AX好唔好用?
2500都底玩啦,早買早享受
香港有得買咩?
星際好似有,但呢隻好唔好?
竟然? 邊間
有師兄話佢上一代都唔錯
都係上price.com見到
有冇師兄可以講多d呢隻
e8 1500水 買唔買好?
2月出個對e8 2.0唔知除左有得無線叉電之外好似冇news講音質有咩改善咁
前排睇中呢隻 但香港無得賣
岩岩都見到 竟然有
可以去試下demo,今日乜都唔知咁試左一試覺得幾好 諗住上嚟問下意見先買
有demo 咁正?
The Dash Pro 同 Sennheiser MOMENTUM True Wireless
揀邊款好?
見到乜都拎嚟試下咁,見到好似唔只一間有得賣
跑步+大汗,ching們會建議 Sony sp700n, bose, 65t 定有其他?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞