True wireless 真無線耳機討論(21)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
唔使打啦...過完年先啦...
唔值咁貴
想問下rha如何 無人講既
以前用開jabra elite sport但唔見左,而家心郁想換Sennheiser MOMENTUM True Wireless。

想請教下咁多位巴打,Sennheiser MOMENTUM True Wireless既聲好唔好過jabra elite sport?
m2音質就普普通通,電量就最多三個鐘,連線都ok穩定,delay都冇乜,缺點就係貴,買得m2都係貪佢細粒,睇你想要咩啦,想要音質定性價比
要平可以去the club或者等官網,上年最平7折
感想之前分享過,唔再講喇
至於值唔值就....大個仔喇,m2周街都有得試,自己去試下咪知囉
正如momentum有大牌子加持,大家意見都咁唔一樣 信自己罷啦
喺百老匯買多左隻sennheiser momentum true wireless
有單未拆盒
有無巴打有興趣要?
其實e8而家仲屌唔屌得過
藍牙得4.2 續航又算短
巴打有冇tg
tg: dd13679
離題一下,有無人知邊到有Creative BT-W2 USB Bluetooth Audio Transceiver 藍芽音效轉發器賣?
唔該師兄先,咁主要跑步嘅話有無推薦邊款啊?
筆直1000左右
想問吓有冇巴絲打而家用緊Sony WF-1000X
但上網見之前啲人十個有九個都話伏撚到仆街
係咪真係斷得好犀利/好差?
先謝
利申:用緊掛頸Sony EX-750BT,開始覺得好大嚿想轉TW
有冇巴打可以幫幫手
我今日買左個jabra既elite active 65T ,一用就發現左邊冇聲,禁左邊右邊就有反應 但係就係冇聲,有聲就會折聲 可以點做
有冇 Jabra elite 65T用家
用耳機Boost音量(直接禁耳機制較大聲去到某個位),音樂過場/靜左時,有雜訊是咪正常?
幾錢?好似唔見有
跑步咪買著隻E12 粗用下
音質都係用返有線 無線唔建議買太貴
有無人知邊到仲有sennheiser momentum true wireless ,問過幾間鋪同CD warehouse 都無
炒價2950$ 食唔食
不了,我再搵下
唔使揾...過完年先有
一係去dcfever , 2100都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞