有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
係要溝一個你覺得佢靚嘅人。 唔代表係呢個世界審美觀靚嘅人

我覺得個樣差唔多 可能重差小小
但無佢咁肥

隻眼再細啲 單眼皮 一邊大一邊細

我ig following list入面有個人同你相+文字好接近
不過應該唔係佢啦,因為我ig見到嗰個女仔好多暗瘡的
睇得出樓主都係小朋友,試過哂就會知對人世都係性格最緊要,靚女性格唔好都係包住糖衣既屎。除非你改變到佢

你真係on9得可以,叫你同個欣宜咁既肥婆結婚你制唔制?講緊佢性格同你100%match
注重情感要連埋樣
做知已傾計好過啦

係會唔會對欣宜有愛? 其實真心果句我唔太信有男人係完全唔計樣

你咁講全世界既肥婆樣衰既都無男朋友啦 最重要係你自已點睇 但性格真係最重要 唔算太太太樣衰既未嘗不可

算靚啦喎

但佢化埋個鬼裝 加埋衣著
真係好接受唔到

我條女皮膚黑黑地多暗瘡
仲要面大+毛孔粗
衣著還可以啦都好難衰過佢個樣

只要肯化
豬西都變刁蟬

都係好豬
注重情感要連埋樣
做知已傾計好過啦

係會唔會對欣宜有愛? 其實真心果句我唔太信有男人係完全唔計樣

你咁講全世界既肥婆樣衰既都無男朋友啦 最重要係你自已點睇 但性格真係最重要 唔算太太太樣衰既未嘗不可

樣衰肥婆咪搵返樣衰肥仔囉,依家樓主正常樣咪要諗清楚先去馬
都係果句 唔好逼自己中意人
唔夠中意 就唔好開始
我個人覺得一開始唔夠中意既話好快玩完
巴打你都係搵果個啦岩眼緣架啦 呢啲唔急既
而家你都唔一定要做任何決定住 咪做住朋友先
到你好中意佢既時候就唔會介意佢外表 因為佢一定有其他野令你覺得自豪
你開得Post問,即係介意佢個樣啦。
BTW,你的樣子如何先

正常樣 唔樣衰 有小小mix feel

正常樣通常係柒
乜你覺得人地對你好就係鐘意你?

我覺得個樣差唔多 可能重差小小
但無佢咁肥

我ig following list入面有個人同你相+文字好接近
不過應該唔係佢啦,因為我ig見到嗰個女仔好多暗瘡的

佢都有小小 可能真係都未定
其實你唔鍾意佢
如果佢知道自己男朋友覺得自己樣衰
一定會好傷心

佢對我好好,好到有時會好感動
但樣衰係客觀因素,其實情人眼裏出西施依個說話我唔太同
正如你鐘意左一個矮既男仔,就算再鍾意佢佢都唔會變得高,因為依個係事實

我想講你只係比佢感動到一下 真係鍾意佢既 就一齊左啦 洗撚上黎問 洗理人點睇咩
乜你覺得人地對你好就係鐘意你?

佢有前幾晚講左 ,我話我地未夠了解同想要啲時間諗諗拖住左
我都知我係好膚淺 屌我係正常

其實唔膚
你諗下一覺訓醒坐左件恐龍係你隔離
仲要未來幾廿年都係咁
唔係要好靚
但好醜一定唔得
審美觀依啲野 你話靚就靚架啦
都係果句 唔好逼自己中意人
唔夠中意 就唔好開始
我個人覺得一開始唔夠中意既話好快玩完
巴打你都係搵果個啦岩眼緣架啦 呢啲唔急既
而家你都唔一定要做任何決定住 咪做住朋友先
到你好中意佢既時候就唔會介意佢外表 因為佢一定有其他野令你覺得自豪

一開始想諗做住朋友先,但係琴聽下聽下覺得拖住好衰,不如快刀斬亂麻一下完結左佢重好
審美觀依啲野 你話靚就靚架啦

但始終都會有個主流審美觀
肥又點,有時唔係咩都咁完美,我意思係如果要對一個女人一世60幾70年,性格同樣我寧願要性格。咁有d人話最緊要樣佢老左唔靚咪離婚囉,咁咪樣行先。有咩好嘈
我條女好撚樣衰,咁點?
鍾意都無計,最多唔帶佢比朋友見

睇得出樓主都係小朋友,試過哂就會知對人世都係性格最緊要,靚女性格唔好都係包住糖衣既屎。除非你改變到佢

你真係on9得可以,叫你同個欣宜咁既肥婆結婚你制唔制?講緊佢性格同你100%match

連登仔真係痴撚線
郁d就話人小朋友扮老屎忽
即係唔認同你果套就係小朋友
我老豆都睇樣啦屌
我屌你老母咩樓主 你真係唔好睇到自己咁高啦 性格好 身材ok 對你又好 你覺得如果連樣都正 你會有機會食到? 唔好拖住人地啦 人地好女仔黎 樓主都係打一世飛機吧啦

但佢個樣係有啲極端 唔係既我都唔會諗啦

我睇完你張圖真係唔覺有幾極端 唔鐘意佢化啲柒妝 咪叫佢試下咪化/ 淡啲 如果佢say no 咁即係大家都唔讓步 咁結論都係你打飛機吧啦
睇樣,年紀都係十零廿歲的人,當年資有返咁上下,你就會發覺陪伴自己的,最重要的不是樣貌,而是性格人品!
當然人靚性格好就完美啦!
但這種機會,你要努力!
如果樣衰到自己接受唔到既
都唔洗點討論啦
唔係話欣宜唔可以嫁人
我地唔接受欣宜姐
可能有人接受到
咁接受就得啦
我屌你老母咩樓主 你真係唔好睇到自己咁高啦 性格好 身材ok 對你又好 你覺得如果連樣都正 你會有機會食到? 唔好拖住人地啦 人地好女仔黎 樓主都係打一世飛機吧啦

但佢個樣係有啲極端 唔係既我都唔會諗啦

我睇完你張圖真係唔覺有幾極端 唔鐘意佢化啲柒妝 咪叫佢試下咪化/ 淡啲 如果佢say no 咁即係大家都唔讓步 咁結論都係你打飛機吧啦

我講左佢肯為我改左啲風格 我會接受
因為為打扮依樣野我有啲強逼症
如果樣衰到自己接受唔到既
都唔洗點討論啦
唔係話欣宜唔可以嫁人
我地唔接受欣宜姐
可能有人接受到
咁接受就得啦

依加就係踩左係個中間位
樣一開始接受唔到 但性格令到佢順眼左好強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞