有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
當然唔得
點可以連 FF 都唔靚

樣衰你以後同左佢一齊之後都會嫌架啦
你依加有feel都可能係三分鐘熱度
我係過來人
強烈建議你等多排 過左熱情先再決定 可能到時你就發現自己原來唔中意人
不過如果最後真係一齊既 化妝我可以教下架

你係唔係大師級化妝先

我識個大師級喬妝師,先識咁多野
樣衰你以後同左佢一齊之後都會嫌架啦
你依加有feel都可能係三分鐘熱度
我係過來人
強烈建議你等多排 過左熱情先再決定 可能到時你就發現自己原來唔中意人
不過如果最後真係一齊既 化妝我可以教下架

多謝你 但我怕我會拖住左佢
好似會害左人
你未一齊都已經介意緊
即係都唔係咁鐘意
勸你唔好去馬
有fd個女朋友醜樣 但係成日放合照出黎閃
唔fd果班會背後笑佢,真正fd果班會為佢地開心ge

好勇敢 但你個fd本身咩樣

為佢開心還為佢開心
笑9佢還笑9佢
真fd就面兜面笑啦
樣衰vs無波點揀

見過d最樣衰化左,唔係變靚女
變成正常人

但無波無1得救

咁佢有既,符合佢身體比例既
我條女好撚樣衰,咁點?
鍾意都無計,最多唔帶佢比朋友見

我其實真係最怕比人笑,因為我朋友啲女質素都唔錯,平時佢地又咀賤

屌,原來又係要係班friend面前威先識女朋友
你都係儲錢搵ptgf算啦
無謂害左啲好女仔

屌你收皮啦,認同佢既女朋友地位先想介紹比friend識,你咪撚帶條女比frd見呀
你未一齊都已經介意緊
即係都唔係咁鐘意
勸你唔好去馬

有d道理
你未一齊都已經介意緊
即係都唔係咁鐘意
勸你唔好去馬

無去馬 依加所有野都被動緊
咁撚介意朋友點睇 你係真係中意人定中意有面子呀
好心你啦 人地同你講心 你就介意人地個樣
最重要係性格呀 人老左個樣點都變 唔通到時你D朋友笑你兩笑就搵個第二個?
估唔到你係d咁ge人 你竟然係d咁嘅地方對我評頭品足 我真係對你好失望啊 你食屎啦賤人

我其實真係最怕比人笑,因為我朋友啲女質素都唔錯,平時佢地又咀賤

無謂害左啲好女仔

屌你收皮啦,認同佢既女朋友地位先想介紹比friend識,你咪撚帶條女比frd見呀

唔係威唔威既問題,我無諗過依樣野
如果真係為左想威 我一早拒絕左
好老實 你自己都接受唔到既情況下
仲要對住佢做親密行為 你會唔會?
你介唔介意有女 但完全收起性慾?
老老實實 過唔到你眼都係唔岩既一種

認同 介意個樣會連錫都錫唔落
我條女樣衰過上面未化妝d圖
但佢有自知之明同性格好
所以我覺得自己接受到就唔洗理其他人目光
加埋樓主你同我一樣正常樣,其他人可能會覺得你地係真愛

無謂害左啲好女仔

唔洗理d人點講,諗清楚好正常,一陣接受唔到先分手仲hurt人
咁我問一個問題
一個樣衰毒撚同你講心對你好好
一個小小靚仔對你普通甚至有啲差
你簡邊個?
咁我問一個問題
一個樣衰毒撚同你講心對你好好
一個小小靚仔對你普通甚至有啲差
你簡邊個?

好好 唔洗諗
幪頭入閘

唔洗理d人點講,諗清楚好正常,一陣接受唔到先分手仲hurt人

我依加想諗清楚到底我想點
我自己都煩左好多日 所以先想上黎問
唔掂唔洗諗啦
but如果你係柒頭就考慮下人啦
唔掂唔洗諗啦
but如果你係柒頭就考慮下人啦

就係覺得自己唔係唔掂 非自戀
樓豬 坦白講
當你人生有番咁上下閱歷 去到果個moment
你自然唔會介意身邊果位既條件係點
好簡單 你啊媽靚女咩?你啊媽個啊媽又靚女咩?你啊媽個啊媽個啊媽又靚女咩?
到時你就唔care架啦
相反,你而加點說服自己點強迫自己都係哂鳩氣 個湯煲得未夠耐 唔夠味要落味精
唔岩咪唔岩囉 隨緣啦

問完我地你會覺得佢靚左? 到時咪又係覺得人柒 驚比人笑 最後仲hurt個女仔
你開得Post問,即係介意佢個樣啦。
BTW,你的樣子如何先

正常樣 唔樣衰 有小小mix feel

連自己個樣都要ff

問完我地你會覺得佢靚左? 到時咪又係覺得人柒 驚比人笑 最後仲hurt個女仔

佢唔會靚左 但希望我個心態會有啲改變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞