有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
我男朋友都好醜樣
有朋友仲話佢似阮兆祥
不過佢好錫我
寵到我公主病
不經不覺都一齊咗兩年

其實女仔係咪無咁重樣?

其實真係好個人
我啲朋友就接受唔到
可能未玩夠
太後生
仲幻想要有個好似王子咁完美嘅男朋友
我男朋友都好醜樣
有朋友仲話佢似阮兆祥
不過佢好錫我
寵到我公主病
不經不覺都一齊咗兩年

其實女仔係咪無咁重樣?

其實真係好個人
我啲朋友就接受唔到
可能未玩夠
太後生

我身邊啲女仔都係...可能睇得韓劇多
成日幻想會搵到高靚仔有錢專一浪漫溫柔既男仔😪但想講搵到都唔要你啦
未一齊前已經有疑問何況一齊左之後
認真 唔好害左人
你係mix大把人狗衝啦
不過 mix歐美係mix
Mix菲律賓都係mix
嗱就咁,我覺得你問得出呢個問題,即係佢個樣唔過你心目中嘅合格線。唔過合格線嚟講,你好快就會心郁郁想試下屌靚女乜乜柒柒,到時佢仲傷。(我就唔信你而家呢一刻肯同個你覺得柒嘅女仔一生一世)

放過人哋啦,你未玩夠呀。she deserves better

btw我都好撚柒,細眼單眼皮多暗瘡肥閪,但男朋友冇嫌棄。因為我過到佢合格線,而人品又唔錯(嗱佢咁講我咁信啦),佢仲話我個樣越望越靚 但個重點係過合格線。如果唔合格,你只會越拍越灰,覺得自己應該有個靚女女朋友,而唔係「淪落」到要食呢個女仔。
樓主...可能睇得AV多
成日幻想會搵到大波靚長腿專一浪漫淫底得黎又清純溫柔既女仔😪但想講搵到都唔要你啦

唔好害左個好女仔
我朋友前度好樣衰 身材又iPad
其實睇得出佢都好介意

朋友講親佢前度
人地乜都無語帶相關
可能只係一句 你女朋友做緊乜乜工?
佢馬上起晒鋼話 佢性格好好㗎/心地善良/好溫柔
我地睇住都覺得佢辛苦

其實一個女仔點先叫好樣衰?可唔可以形容吓佢啲五官
我覺得樣衰都係一個幾嚴重嘅形容詞吓所以多數都會話一般唔靚好少去到話人哋樣衰
而事實身邊又好似冇乜樣衰嘅人

其實女仔係咪無咁重樣?

其實真係好個人
我啲朋友就接受唔到
可能未玩夠
太後生

我身邊啲女仔都係...可能睇得韓劇多
成日幻想會搵到高靚仔有錢專一浪漫溫柔既男仔😪但想講搵到都唔要你啦

我就覺得自己除咗個外表之外都無過人之處
對住太完美嘅人我會好自卑
以前拍拖比人恰
依家都係搵返個平凡嘅毒毒比較開心

我點睇都係兩個人黎
冇可能左邊會變到右邊
你真係衝出黎柒
咁介意就放過人啦,唔好吊住人

其實係1516緊 但我真係有啲鍾意佢
但出黎食飯一見到佢都有啲唔自然
會唔係太想望住佢,行行會怕比朋友見到

我都曾經對醜樣既男仔有啲feel
但個樣過唔倒自己 無一齊到
其實你開得呢個po,姐係你接受唔到啦
如果你真係鐘意,就會接受埋佢個樣
我試過俾ex啲朋友話唔靚,都幾唔開心,所以你唔止要顧自己嘅面子,都要顧個女仔嘅感受
熱戀期過後你就會後悔
熱戀期過後你就會後悔

同呢個ge話根本佢就唔會有熱戀
曾經同一個男仔曖昧緊我都好鍾意佢
但係佢個樣同身高都好唔掂
我幻想唔到同佢做親密接觸
始終過唔到自己嗰關
結果即刻斷纜
我好愛我女朋友。樣唔係差但還著好老土鄉下妹咁,唔係好識親衫咁。邊個男仔唔想自己女朋友著得好睇d,但又驚佢話我在意,但我真係好愛佢
你開得呢個post就咪撚同人一齊喇屌你老母臭西
佢知道你開左呢個post一定好撚傷心
咪撚咁自私先
放過個女仔ok?

隻眼再細啲 單眼皮 一邊大一邊細

算靚啦喎

但佢化埋個鬼裝 加埋衣著
真係好接受唔到

原來有概念圖,比我100%彈
樣唔掂就唔會係女朋友啦
邏輯fail
我試過同樓主一樣情況,之後嘗試一齊
講真,佢第一次咀埋嚟個下我即刻縮後
出街唔敢拖,怕撞到熟人,更加唔會帶番屋企
佢性格係好好,後來我地拍左一個月我都講清楚
我本身嘗試接受,但可惜我做唔到,佢雖然傷心但都好明白無得勉強,最後做朋友舒服好多,後來佢都搵到一個好男仔仲結埋婚
你地可以屌我仆街,但有d野接受唔到就接受唔到
最緊要唔好迫自己,咁樣只會傷害大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞