有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
努力D搵錢比佢去韓國執
我覺得識化妝唔會差得去邊
性格重要D

我諗緊好唔好去改變佢,因為佢其實身型係正常
但衣著有啲差重唔識化妝
如果可以同佢去襯衫 再叫佢去學化版
問題會唔會解決左?

性格OK既就食啦巴打

世間竟有如此稀有動物
pm幅圖畀我睇下

唔比啦 放左張圖出黎比佢知到左會好傷佢

噉佢有冇胸 有冇腰 有冇腳?

下半身我覺得ok 但我反而對下半身要求反而無樣咁大
到返轉,女神樣但臭西港女格你接唔接受到?

都唔得
點解我諗起爆粗band友其中一集
到返轉,女神樣但臭西港女格你接唔接受到?

都唔得

其實我要個咩都正正常常就得 但反而好難遇到
前一個有意思既就係正常樣但臭格,即刻無哂feel
性格重要D

但衣著有啲差重唔識化妝
問題會唔會解決左?

唔會
好簡單,你有自信搵到個樣合心水,又唔係急,咪next。 又唔敢比人見,又嫌佢柒,單眼皮 細眼 鼻扁就算鳩數啦
你條女定我條女呀
性格重要D

但衣著有啲差重唔識化妝
問題會唔會解決左?

唔會
好簡單,你有自信搵到個樣合心水,又唔係急,咪next。 又唔敢比人見,又嫌佢柒,單眼皮 細眼 鼻扁就算鳩數啦

其實冇用
條女實會屌鬼話你咁睇樣點點點
堅持唔化唔滿足你
咁你點搞?

只要肯化
豬西都變刁蟬

但好似要去強行改變一個人,咁我重係唔係鍾意佢

唔比啦 放左張圖出黎比佢知到左會好傷佢

蒙頭入閘

我屌 未柒到依個地步

蒙頭入閘

熄燈啦

蒙頭入閘

無諗過依樣野

只要肯化
豬西都變刁蟬

根本化妝做唔到咁誇張,連臉型五官都變埋,整容咩
嚇鬼

只要肯化
豬西都變刁蟬

但好似要去強行改變一個人,咁我重係唔係鍾意佢

個重點係就算佢化完ok都好,佢根本就係柒,你覺得ok都係自欺欺人,除非你無識過佢未變靚並一世唔會見到
正所謂 女為悅己者容
佢冇為你化妝 執靚個look
即係對你冇feel

重點係 佢有化 但唔識 如果化完重衰

叫佢學下啦

人地男人都化到變靚女
佢係唔係要愧疚下

佢話佢自己唔行日系同韓系
佢行歐美系 之後我屌左出黎
眼線粗到 個咀紅到成條腸咁
應該點同佢講
接受唔到又flirt人 on99

只要肯化
豬西都變刁蟬

根本化妝做唔到咁誇張,連臉型五官都變埋,整容咩
嚇鬼

如果真係化到咁,世界上再無豬西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞