有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
我男朋友都唔靚仔 薯薯地 我屋企人朋友一開始都問我做乜唔揀好d 不過我就覺得佢份人老老實實 雖然唔靚仔 但係我都好愛佢 真係情人眼裏出西施 後尾一齊咗 佢都對我好好 好錫我 證明我冇揀錯 唔理其他人既眼光
我男朋友都唔靚仔 薯薯地 我屋企人朋友一開始都問我做乜唔揀好d 不過我就覺得佢份人老老實實 雖然唔靚仔 但係我都好愛佢 真係情人眼裏出西施 後尾一齊咗 佢都對我好好 好錫我 證明我冇揀錯 唔理其他人既眼光

又話同男友唔夾?

又話同男友唔夾?

睇開咗 唔夾 未慢慢就下大家 雖然都會鬧交 但你愛佢真係唔嬲得耐
對得耐其實咩樣都一樣

不過其實你上黎開post問,心底都已經有答案啦

信自已gut feeling吧
其實你真係好介意嘅話,就算吧啦
我諗你都唔係真係鍾意佢
一句講哂
要行得遠既 帶得見人既 樣同性格同樣重要
但唔洗特別好

除非你自己都好柒 係人見到都怕果種
係呀未開始之前你覺得佢性格好好同你好夾
你要明白大部分人做左情侶之後就會慢慢互相發現對方缺點 如果本身你已經嫌佢個樣唔掂既話個段時期你一定覺得更加難頂

巴打你好中point
除非佢性格好完美 你話點都聽你講又唔會同你鬧交
如果唔係比隻豬鬧個感覺真係
試過愛上咗一個一開始覺得佢勁樣衰既女仔
第一眼望佢係真係覺得佢樣衰到連朋友都冇興趣同佢做 但之後一齊參加活動熟咗 覺得佢性格好好 開始慢慢覺得佢順眼同埋會覺得佢好似變靚咗 到最後真係鍾意咗佢 我覺得情人眼裡出西施係真 當你鍾意一個人到某種程度就唔會太介意佢個樣 但前提係你真係要好鍾意佢但樓主根本就唔似好鍾意人
唔駛靚, 但要過到自己
佢個樣唔吸引你冇所謂, 有厭惡感, 做朋友吧
又推番上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞