有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
樓主,唔好怕d道德高地撚話你嫌人柒
忠於自己,唔過底線就係唔過
此post已完 陣間約左個女仔出黎
講清楚佢 你地講得岩唔好累左人地
我本身都唔係一個好既男仔,無資格佢講佢
所以我決定同佢做朋友
多謝大家意見
此post已完 陣間約左個女仔出黎
講清楚佢 你地講得岩唔好累左人地
我本身都唔係一個好既男仔,無資格佢講佢
所以我決定同佢做朋友
多謝大家意見

你開得Post問,即係介意佢個樣啦。
BTW,你的樣子如何先

正常樣 唔樣衰 有小小mix feel

Mix邊度得架 mix菲律賓咪碌柒?
我朋友前度好樣衰 身材又iPad
其實睇得出佢都好介意

朋友講親佢前度
人地乜都無語帶相關
可能只係一句 你女朋友做緊乜乜工?
佢馬上起晒鋼話 佢性格好好㗎/心地善良/好溫柔
我地睇住都覺得佢辛苦

其實一個女仔點先叫好樣衰?可唔可以形容吓佢啲五官
我覺得樣衰都係一個幾嚴重嘅形容詞吓所以多數都會話一般唔靚好少去到話人哋樣衰
而事實身邊又好似冇乜樣衰嘅人

未去到catgirl咁震撼

但皮膚又黑又黃 月球表面 有暗倉
最主要係塊面又長又歪 仲鞋抽 側面係月亮
牙又唔齊 大細眼

總之見到佢會有不安的感覺
雖然咁講好賤
佢無話肥婆男人樣
但每次見到佢都有不安感
可能似巫婆同皮膚唔好好唔清潔咁
吊,exact7ly同樓主差唔多情況,依家心大心細
圖定老母?
接受唔到
利申 冇囡
對一世既話
冇波冇樣你對埋佢

不過如果係快餐呢又唔同講法
係呀未開始之前你覺得佢性格好好同你好夾
你要明白大部分人做左情侶之後就會慢慢互相發現對方缺點 如果本身你已經嫌佢個樣唔掂既話個段時期你一定覺得更加難頂
幾樣衰ge 人都好
睇得耐 就唔會覺得佢柒
會愈睇愈順眼
你要明白大部分人做左情侶之後就會慢慢互相發現對方缺點 如果本身你已經嫌佢個樣唔掂既話個段時期你一定覺得更加難頂

agger好現實你得到手就會覺得其他好似更好更正,特別係樣貌(身材)呢啲咁易睇到嘅野

agger好現實你得到手就會覺得其他好似更好更正,特別係樣貌(身材)呢啲咁易睇到嘅野

條女個樣係自己心目中好唔掂既話
到時發現周街是但搵個都好樣過佢 到時就會好嫌棄
如果真係鍾意就唔會介意啦
但係就算最後你諗清楚撇開所有野同距一齊
日子耐左 可能都會開始對距嫌3嫌4
無謂傷害左人
當然唔得
點可以連 FF 都唔靚

俾個樣嚟望吓先啦
對一世既話
冇波冇樣你對埋佢

不過如果係快餐呢又唔同講法

咁柒機都起唔到點快餐
未做你條女就多多事實
我都係過來人 唔敢出街拖手 又驚比朋友見到
當你熱戀期一過 你就會將佢個缺點倍大左
你真係衝出黎柒
咁介意就放過人啦,唔好吊住人

其實係1516緊 但我真係有啲鍾意佢
但出黎食飯一見到佢都有啲唔自然
會唔係太想望住佢,行行會怕比朋友見到

我諗其實你會咁諗 即係你都唔係話好鍾意佢
我條女好撚樣衰,咁點?
鍾意都無計,最多唔帶佢比朋友見

ching渣ga
真係接受唔到
識佢第一日都知佢醜樣嫁啦
Flirt完人先嫌人樣衰
有無諗過人地感受

新一年祝你豬扒都無得食 食自己啦 屎忽鬼
其實你唔鍾意佢
如果佢知道自己男朋友覺得自己樣衰
一定會好傷心

佢對我好好,好到有時會好感動
但樣衰係客觀因素,其實情人眼裏出西施依個說話我唔太同
正如你鐘意左一個矮既男仔,就算再鍾意佢佢都唔會變得高,因為依個係事實

巴打好似有d道理
但你平時望住佢唔岀聲既時候有咩感覺?
係樣衰到唔想直視定點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞