有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
你好靚仔?你有咩資格人厭人唔靚?

又唔一定係靚仔先可以批評人架喎
你揀人時人揀你
你諗你啦

我正常,但有人話過我個樣係唔錯 非自戀
我都反醒緊,我到底係咪太介意外表
太膚淺
你會介意佢個樣,咁你鐘意極佢都有限啦
情人眼裡出西施架嘛

但真係好唔順眼 佢眼細單眼皮 鼻扁 但我真係覺得佢對我好好 我依加都好亂唔知自己想點

化妝囉

佢唔係太識 我都唔識
你真係衝出黎柒
咁介意就放過人啦,唔好吊住人
正所謂 女為悅己者容
佢冇為你化妝 執靚個look
即係對你冇feel
當然唔得
點可以連 FF 都唔靚

我條女好撚樣衰,咁點?
鍾意都無計,最多唔帶佢比朋友見

我其實真係最怕比人笑,因為我朋友啲女質素都唔錯,平時佢地又咀賤

樓主中上
正所謂 女為悅己者容
即係對你冇feel

重點係 佢有化 但唔識 如果化完重衰
好老實 你自己都接受唔到既情況下
仲要對住佢做親密行為 你會唔會?
你介唔介意有女 但完全收起性慾?
老老實實 過唔到你眼都係唔岩既一種

都岩 所以先問有無人接受到自己女友係個樣唔掂
所以係咪應該keep住好似依加種關係算?

成日都有人話情人眼裡出西施
但其實暗中都有盤算過
當然我唔否認有真愛存在
佢滿唔滿足到你?
你開得依個post純粹係想搵一堆有真愛既人認同你依種想法
但好多時你就眼望落 唔岩就係唔岩
你自己都過唔到你自己 咁點開始?
真愛既 佢地過到自己 你過唔過到?
你有在意過既就真係無謂曬時間
直接拒絕人吧喇
你真係衝出黎柒
咁介意就放過人啦,唔好吊住人

其實係1516緊 但我真係有啲鍾意佢
但出黎食飯一見到佢都有啲唔自然
會唔係太想望住佢,行行會怕比朋友見到
正所謂 女為悅己者容
即係對你冇feel

世間竟有如此稀有動物
pm幅圖畀我睇下
好老實 你自己都接受唔到既情況下
仲要對住佢做親密行為 你會唔會?
你介唔介意有女 但完全收起性慾?
老老實實 過唔到你眼都係唔岩既一種

但其實暗中都有盤算過
當然我唔否認有真愛存在
佢滿唔滿足到你?
直接拒絕人吧喇

你岩拖人地始終唔好
我條女好撚樣衰,咁點?
鍾意都無計,最多唔帶佢比朋友見

我其實真係最怕比人笑,因為我朋友啲女質素都唔錯,平時佢地又咀賤

屌,原來又係要係班friend面前威先識女朋友
你都係儲錢搵ptgf算啦
無謂害左啲好女仔

係冇資格嫌人嫁
不過有得唔揀咁解姐
我覺得識化妝唔會差得去邊
性格重要D
正所謂 女為悅己者容
即係對你冇feel

世間竟有如此稀有動物
pm幅圖畀我睇下

唔比啦 放左張圖出黎比佢知到左會好傷佢

但其實暗中都有盤算過
當然我唔否認有真愛存在
佢滿唔滿足到你?
直接拒絕人吧喇

你岩拖人地始終唔好

你要諗起 拒絕完可能去唔返之前咁
利伸:有同樣經過 果斷拒絕
對對下就慣
利申 女朋友女神級 對咗半年都睇厭個樣
性格重要D

我諗緊好唔好去改變佢,因為佢其實身型係正常
但衣著有啲差重唔識化妝
如果可以同佢去襯衫 再叫佢去學化版
問題會唔會解決左?

世間竟有如此稀有動物
pm幅圖畀我睇下

唔比啦 放左張圖出黎比佢知到左會好傷佢

噉佢有冇胸 有冇腰 有冇腳?
性格重要D

我諗緊好唔好去改變佢,因為佢其實身型係正常
但衣著有啲差重唔識化妝
如果可以同佢去襯衫 再叫佢去學化版
問題會唔會解決左?

化妝 打錯字
到返轉,女神樣但臭西港女格你接唔接受到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞