有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
你真係衝出黎柒
咁介意就放過人啦,唔好吊住人

其實係1516緊 但我真係有啲鍾意佢
但出黎食飯一見到佢都有啲唔自然
會唔係太想望住佢,行行會怕比朋友見到

明顯 你都唔係真心中意佢啦 唔好因為寂寞而錯愛一個人  你最後會對人地好傷
你鐘得佢應該接受到
有D女唔係太靚不過好淫

如果佢個 樣+性格/2 佢應該有4/10分
當然唔得
點可以連 FF 都唔靚

第一個回復
唔掂溝嚟做乜
當然唔得
點可以連 FF 都唔靚

第一個回復

下次ff欣宜
但今次係真
你真係衝出黎柒
咁介意就放過人啦,唔好吊住人

其實係1516緊 但我真係有啲鍾意佢
但出黎食飯一見到佢都有啲唔自然
會唔係太想望住佢,行行會怕比朋友見到

明顯 你都唔係真心中意佢啦 唔好因為寂寞而錯愛一個人  你最後會對人地好傷

真心驚傷到佢 我依加可以做啲咩
你鐘得佢應該接受到
有D女唔係太靚不過好淫

樣0分 格8分?

韓系,日系
邊個好d

我鍾意韓

日系
咁佢真係好堅持自己諗法
不過我覺得佢性格好已經好好
樣你一開始可能會介意
但一齊耐左你會因為愛佢而忽略外表嘅缺點
但如果你覺得佢真係過唔到你對另一半外表嘅底線放棄係最好辦法

日系純啲 佢係勁堅持
我說服緊自己接受佢
你鐘得佢應該接受到
有D女唔係太靚不過好淫

樣0分 格8分?

樣1 性格7
其實我有d明,真心,接受唔到個樣唔好勉強,你會連咀佢都咀唔落

唉都估到 其實我明

你?
其實冇話靚唔靚既 最緊要自己鐘意 介意個樣就唔好一齊啦
你鐘得佢應該接受到
有D女唔係太靚不過好淫

樣0分 格8分?

樣1 性格7

1分應該街邊是旦搵個 個樣都應該好過佢
之前有2條女都好鐘意我 一個正正常常 一個好一般 但成日覺得我唔係一個好既男人 所以嫌棄左 到依家都a0

樣0分 格8分?

樣1 性格7

on9 連你自己都覺得人地樣得1分就算數啦

樣衰但大波都唔緊要
樣衰但大波都唔緊要

你個名出賣左你
條女個樣真係有d極端既話 一齊左之後點都會覺得佢柒改變唔到 自己都錫唔落去啦 雖然話就話可以熄燈 但你都話想同佢行遠d 唔通成世熄燈咩 睇得出你都真係好介意 個人建議唔好拖 拒絕人好d

但真係中意都可以得閒同佢講邊套韓劇/女團邊個邊個好靚 同佢講如果有個咁既女朋友就好 佢係中意你既 點都會試下扮番個韓妝偽韓下 記住特別強調好唔中意歐美風 同埋比d指引 eg空氣瀏海 咬唇妝
我覺得大部份女仔真係會為悅己者容 唔敢講全部 起碼自己係

希望樓豬早日決定 唔好傷害個女仔心
唔靚都OK 但肥就一定唔得

樣0分 格8分?

樣1 性格7

1分應該街邊是旦搵個 個樣都應該好過佢

咁我改下 好少比分人
佢算係下中
因為佢個樣比例好唔掂
你試下畫佢個樣出黎望望/上網揾近似樣嘅圖如果唔係點比中肯意見你?
我朋友前度好樣衰 身材又iPad
其實睇得出佢都好介意

朋友講親佢前度
人地乜都無語帶相關
可能只係一句 你女朋友做緊乜乜工?
佢馬上起晒鋼話 佢性格好好㗎/心地善良/好溫柔
我地睇住都覺得佢辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞