有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
皮膚差唔差
差就厚粉底

大眼con,拉高眼皮

咀要用有色澤又自然既唇膏

劃眼線
打眼影

假眼睫毛

巴打好有研究 係邊到有得學
唔好一齊
一句到尾,如果你同佢一齊之後見到第二條正既女會唔會即刻溝?

如果答案係會既話,咁唔該你唔好搞住人
接受唔到又flirt人 on99

都話打算係依到做個決定,如果真係接受唔到就唔拖住人 唔追post唔好亂屌啦
你想像下第時同佢行房個時扯唔扯到
扯到既話你就去馬喇
有fd個女朋友醜樣 但係成日放合照出黎閃
唔fd果班會背後笑佢,真正fd果班會為佢地開心ge
其實你唔係少少介意喎 係好介意
你係真係鐘意人架?
定只係dry dry地見人地對你好想搵個伴咋?
一句到尾,如果你同佢一齊之後見到第二條正既女會唔會即刻溝?

如果答案係會既話,咁唔該你唔好搞住人

其實本身我唔太溝女 今次係佢主動搵我先
如果真係一齊我會想同佢行到好遠
你望下自己咩料先啦
學人簡人 木門就對返木門啦
咪撚害左個女仔添呀
有fd個女朋友醜樣 但係成日放合照出黎閃
唔fd果班會背後笑佢,真正fd果班會為佢地開心ge

好勇敢 但你個fd本身咩樣
唔會
因為好鍾意佢,麻目左
其實你唔鍾意佢
如果佢知道自己男朋友覺得自己樣衰
一定會好傷心
你因為佢個樣而要考慮
咁不如快啲放過個女仔

你拖得耐先放棄佢
佢會傷得好重
放過人地啦
樣衰vs無波點揀
無圖片點樣討論?
其實你唔係少少介意喎 係好介意
你係真係鐘意人架?
定只係dry dry地見人地對你好想搵個伴咋?

其實我係好重面子
如果我無朋友既我會樂意同佢一齊
其實唔太dry 因為身邊好多女仔朋友
你咪開我個樣出嚟囉
你以為我唔上連登?
喺我背後咁講我
樣衰你以後同左佢一齊之後都會嫌架啦
你依加有feel都可能係三分鐘熱度
我係過來人
強烈建議你等多排 過左熱情先再決定 可能到時你就發現自己原來唔中意人
不過如果最後真係一齊既 化妝我可以教下架
其實你唔鍾意佢
如果佢知道自己男朋友覺得自己樣衰
一定會好傷心

佢對我好好,好到有時會好感動
但樣衰係客觀因素,其實情人眼裏出西施依個說話我唔太同
正如你鐘意左一個矮既男仔,就算再鍾意佢佢都唔會變得高,因為依個係事實
只要順眼嘅就得啦

之前我識幾個都似比人打完黎咁

嫌棄人地之後

至今A0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞