有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
條女個樣真係有d極端既話 一齊左之後點都會覺得佢柒改變唔到 自己都錫唔落去啦 雖然話就話可以熄燈 但你都話想同佢行遠d 唔通成世熄燈咩 睇得出你都真係好介意 個人建議唔好拖 拒絕人好d

但真係中意都可以得閒同佢講邊套韓劇/女團邊個邊個好靚 同佢講如果有個咁既女朋友就好 佢係中意你既 點都會試下扮番個韓妝偽韓下 記住特別強調好唔中意歐美風 同埋比d指引 eg空氣瀏海 咬唇妝
我覺得大部份女仔真係會為悅己者容 唔敢講全部 起碼自己係

希望樓豬早日決定 唔好傷害個女仔心

如果佢肯咁改變我真係覺得ok
你試下畫佢個樣出黎望望/上網揾近似樣嘅圖如果唔係點比中肯意見你?

依加搵 等等
成班撚屌嘈嘈嘈,你地咪又係唔會簡心地善良既肥婆做女友 直程問都唔問添啦,樓主肯問至少佢唔係太介意
我朋友前度好樣衰 身材又iPad
其實睇得出佢都好介意

朋友講親佢前度
人地乜都無語帶相關
可能只係一句 你女朋友做緊乜乜工?
佢馬上起晒鋼話 佢性格好好㗎/心地善良/好溫柔
我地睇住都覺得佢辛苦

我都驚我會咁樣 由其是我係讀時裝
成班撚屌嘈嘈嘈,你地咪又係唔會簡心地善良既肥婆做女友 直程問都唔問添啦,樓主肯問至少佢唔係太介意

我發覺你係最明我 有啲感動

調反轉下話?
點解肯問係唔太介意
依d野係自己決定 你問得人 睇得人點諗姐係代表你在意 你在意就唔好搞咁多野
其實睇得出佢都好介意

朋友講親佢前度
人地乜都無語帶相關
我地睇住都覺得佢辛苦

樓主,你驚比人笑係因為你正常樣嘛
如果柒頭玩豬閪d人就無聲出啦
所以你記住比人笑唔係因為你條女樣衰,係你個樣唔差
一句講曬,你對住佢扯唔扯得起先
其實睇得出佢都好介意

朋友講親佢前度
人地乜都無語帶相關
我地睇住都覺得佢辛苦

我果個朋友仲係同呢個前度一齊果時
偷食幾次靚女仲叫援交
佢話情感上愛個樣衰
但情慾上始終視覺都好重要

如果你真係介意
我怕你好似我fd咁
自己又辛苦 又傷害個女仔

調反轉下話?
點解肯問係唔太介意
依d野係自己決定 你問得人 睇得人點諗姐係代表你在意 你在意就唔好搞咁多野

問心,你會唔會鍾意心地善良既欣宜級肥婆?你地係連想佢變成自己女友既少少感覺都無,有咩資格批評樓主猶豫踏唔踏出依一步呢?
上面突然咁多人扮好男人
到自己面對既時候咪又係做嫌棄人個個
不過呢位巴打我勸你就唔好去馬住喇
至少呢一刻你都唔覺得佢係你心中有重要既地位
你可以因為人地個樣就諗咁多野都係算喇
有一日帶出去俾朋友認識人地背後笑你你難受到唔要人人地慘之餘你都成為左一個仆街
佢呢一刻只係咁岩同你傾得埋大家有好感
倒不如同人做好朋友閨蜜好過喇
起碼到一刻你覺得無左佢唔得唔再介意任何野先再諗喇
介唔介意有得人地話你聽架咩
你介意就介意 唔介意就唔介意
個人感受泥喎

我覺得個樣差唔多 可能重差小小
但無佢咁肥

但無佢咁肥

隻眼再細啲 單眼皮 一邊大一邊細
其實睇得出佢都好介意

朋友講親佢前度
人地乜都無語帶相關
我地睇住都覺得佢辛苦

我果個朋友仲係同呢個前度一齊果時
偷食幾次靚女仲叫援交
佢話情感上愛個樣衰
但情慾上始終視覺都好重要

如果你真係介意
我怕你好似我fd咁
自己又辛苦 又傷害個女仔

我唔會 其實自己對情慾上既要求無咁大
反而情感上既要求大啲 所以先重諗緊接唔接受

但無佢咁肥

唔叫幾唔掂啦下嘛
不了

但無佢咁肥

算靚啦喎
上面突然咁多人扮好男人
到自己面對既時候咪又係做嫌棄人個個
不過呢位巴打我勸你就唔好去馬住喇
至少呢一刻你都唔覺得佢係你心中有重要既地位
你可以因為人地個樣就諗咁多野都係算喇
有一日帶出去俾朋友認識人地背後笑你你難受到唔要人人地慘之餘你都成為左一個仆街
佢呢一刻只係咁岩同你傾得埋大家有好感
倒不如同人做好朋友閨蜜好過喇
起碼到一刻你覺得無左佢唔得唔再介意任何野先再諗喇

所以我自認自己係膚淺
做閨蜜都係一個好主意
起碼我又唔洗介意太多
注重情感要連埋樣
做知已傾計好過啦

但無佢咁肥

算靚啦喎

但佢化埋個鬼裝 加埋衣著
真係好接受唔到
睇得出樓主都係小朋友,試過哂就會知對人世都係性格最緊要,靚女性格唔好都係包住糖衣既屎。除非你改變到佢
睇得出樓主都係小朋友,試過哂就會知對人世都係性格最緊要,靚女性格唔好都係包住糖衣既屎。除非你改變到佢

呢句真
注重情感要連埋樣
做知已傾計好過啦

係會唔會對欣宜有愛? 其實真心果句我唔太信有男人係完全唔計樣

係 無咩經驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞