有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike

重點係 佢有化 但唔識 如果化完重衰

叫佢學下啦

人地男人都化到變靚女
佢係唔係要愧疚下

佢話佢自己唔行日系同韓系
佢行歐美系 之後我屌左出黎
眼線粗到 個咀紅到成條腸咁
應該點同佢講

係咪呢個路線
其實你唔鍾意佢
如果佢知道自己男朋友覺得自己樣衰
一定會好傷心

佢對我好好,好到有時會好感動
但樣衰係客觀因素,其實情人眼裏出西施依個說話我唔太同
正如你鐘意左一個矮既男仔,就算再鍾意佢佢都唔會變得高,因為依個係事實

巴打好似有d道理
但你平時望住佢唔岀聲既時候有咩感覺?
係樣衰到唔想直視定點?

岩岩追左post原來巴打諗住放棄
我支持你呢個決定
樓主選擇放棄
幾好啊 做返自己
唔鍾意真係唔好阻住人
鍾意得就唔會開post問
我一開始識我男朋友嗰時都覺得佢外型麻麻🙊 當時嘅佢又唔點打扮 加上佢又矮😈 但相由心生 佢用誠意打動咗我 一齊咗之後最鍾意幫佢買衫 小打扮後 我啲fd都話佢靚仔 仲有幾個都話佢似某個明星

男仔得 女仔一樣得 女仔真係只要化下妝 打扮下就已經好唔同 唔太識化妝可以上YouTube學下啲YouTube beggar 我都係咁學化妝

利申:單眼皮
我一開始識我男朋友嗰時都覺得佢外型麻麻🙊 當時嘅佢又唔點打扮 加上佢又矮😈 但相由心生 佢用誠意打動咗我 一齊咗之後最鍾意幫佢買衫 小打扮後 我啲fd都話佢靚仔 仲有幾個都話佢似某個明星

男仔得 女仔一樣得 女仔真係只要化下妝 打扮下就已經好唔同 唔太識化妝可以上YouTube學下啲YouTube beggar 我都係咁學化妝

原來巴打諗住放棄 冇追晒post就留comment 當我冇講過

原來巴打諗住放棄 冇追晒post就留comment 當我冇講過

因為始終都係過唔到自己果關
我唔肯定我依加接受到,將來重接唔接受到
其實你唔鍾意佢
如果佢知道自己男朋友覺得自己樣衰
一定會好傷心

佢對我好好,好到有時會好感動
但樣衰係客觀因素,其實情人眼裏出西施依個說話我唔太同
正如你鐘意左一個矮既男仔,就算再鍾意佢佢都唔會變得高,因為依個係事實

巴打好似有d道理
但你平時望住佢唔岀聲既時候有咩感覺?
係樣衰到唔想直視定點?

會唔想直視 同佢傾計會周圍望
我都係過來人 唔敢出街拖手 又驚比朋友見到
當你熱戀期一過 你就會將佢個缺點倍大左

我都驚 所以已經放棄左
其實好明白樓主嘅感受,我都有遇過類似情況,同樣地不能接受覺我醜樣嘅女仔,怕比朋友笑

但係我冇好好拒絕個女仔,直到佢知道左我同另外一個女仔一齊,佢宜家直頭避我,搞到我宜家好內疚

所以樓主真係唔鍾意就同人講清楚
其實好明白樓主嘅感受,我都有遇過類似情況,同樣地不能接受覺我醜樣嘅女仔,怕比朋友笑

但係我冇好好拒絕個女仔,直到佢知道左我同另外一個女仔一齊,佢宜家直頭避我,搞到我宜家好內疚

所以樓主真係唔鍾意就同人講清楚

岩先已經同佢講清楚左
樣唔掂就少啲機會帽事

未必架 見話有啲樣唔掂 但好撚鍾意出去玩

只要肯化
豬西都變刁蟬

根本化妝做唔到咁誇張,連臉型五官都變埋,整容咩
嚇鬼

如果真係化到咁,世界上再無豬西

未化只係普通樣,未至於豬西掛

根本化妝做唔到咁誇張,連臉型五官都變埋,整容咩
嚇鬼

如果真係化到咁,世界上再無豬西

未化只係普通樣,未至於豬西掛

都豬豬地 但唔算好柒
自己鐘意就得啦 比個靚港女你 又會唔會岩你?
你為有女而拍就晒鬼氣la

你係鐘意人既,就唔會問呢個問題
女朋友唔靚
試過出街食飯比隔黎枱啲港女討論
仲勁大聲話佢兩個一定係姊妹黎
好撚賤
鐘意人就唔會問呢個問題啦,難為個女仔
放過個女仔啦
依家條女真係好樣衰
追完佢後發現真係好樣衰 相比街上求其一個都樣衰 追之前都唔覺
但佢仲成日要話自己靚 又成日扮可愛 好核突
依家條女真係好樣衰
追完佢後發現真係好樣衰 相比街上求其一個都樣衰 追之前都唔覺
但佢仲成日要話自己靚 又成日扮可愛 好核突

你好愛佢?
你同我個case好似
不過我個女仔樣未去到柒
但係唔靚 而自己條件又幾好覺得應該搵個好d
諗左好耐

睇完覺得,你男朋友只係外型差,唔打扮,唔係樣柒
樓主個case係樣柒
就樓主描述,我覺得唔整容係無得救,況且靠化妝根本自欺欺人,治標不治本
自己鐘意就得啦 比個靚港女你 又會唔會岩你?

呢個世界唔係得有樣港女同柒樣港女
樓主有信心將來會搵到又唔急ge話,咪再搵
放過個女仔啦
你根本都冇鐘意人 人地對你好你係感動啫 依種都唔係鐘意
放過個女仔啦
你根本都冇鐘意人 人地對你好你係感動啫 依種都唔係鐘意

無錯呀 只係感覺唔係鍾意
拍左拖感動過左就會想分手架啦
不過樓主你同左個女仔講唔適合一齊?
依家分係好過有感情先分
但都好hurt架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞