有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
咁樣就算夾硬一齊左都會好快散
一來佢個樣本身已經成為左你條刺
加上遲下可能你啲朋友屋企人啲閒話閒語
做朋友算吧啦
人夾人
即使你呃到自己一刻唔介意外貌
難保第時帶佢出去見人、po相、見到其他女仔
你唔會心酸
不過記住你揀人人揀你
只要你接受到靚女甚至普通女都有權介意你外貌呢個道理就得
你開得Post問,即係介意佢個樣啦。
BTW,你的樣子如何先

同意
如果樣衰到自己接受唔到既
都唔洗點討論啦
唔係話欣宜唔可以嫁人
我地唔接受欣宜姐
可能有人接受到
咁接受就得啦

依加就係踩左係個中間位
樣一開始接受唔到 但性格令到佢順眼左好強

即係而家接受到啦
咁ok啦
睇得出樓主都係小朋友,試過哂就會知對人世都係性格最緊要,靚女性格唔好都係包住糖衣既屎。除非你改變到佢

你真係on9得可以,叫你同個欣宜咁既肥婆結婚你制唔制?講緊佢性格同你100%match

連登仔真係痴撚線
郁d就話人小朋友扮老屎忽
即係唔認同你果套就係小朋友
我老豆都睇樣啦屌

Sorry 可能大家圈子唔同,我識開既就算老豆級既人都係鍾意靚女叫雞一定要靚樣,不過講到老婆一定唔係講樣就夠,靚既係你執到唔靚都最緊要相處到。
有無巴打真心鐘意條女
但條女樣衰到令你無性慾
可能牙黃爛面 車輪都唔想打 會唔會有人咁
講真,娶妻求淑婦千萬要相信,大前提係你想你段婚姻長久

利申:老婆唔係靚,但人好
咪ON9啦你
唔好逼自己喇
講真 唔岩就係唔岩
有無巴打真心鐘意條女
但條女樣衰到令你無性慾

暫時好似未見到
睇得出樓主都係小朋友,試過哂就會知對人世都係性格最緊要,靚女性格唔好都係包住糖衣既屎。除非你改變到佢

你真係on9得可以,叫你同個欣宜咁既肥婆結婚你制唔制?講緊佢性格同你100%match

連登仔真係痴撚線
郁d就話人小朋友扮老屎忽
即係唔認同你果套就係小朋友
我老豆都睇樣啦屌

Sorry 可能大家圈子唔同,我識開既就算老豆級既人都係鍾意靚女叫雞一定要靚樣,不過講到老婆一定唔係講樣就夠,靚既係你執到唔靚都最緊要相處到。

唔係非黑即白
而家又唔係叫樓主搵個靚但性格好差既
睇你想要咩
為左食就不了
如果夾到人好,你個人又想發展可以試下
不過你出post已經代表你介意,同你好小朋友仲介意朋輩點睇
其實想問下
我如果再用佢相處多一個月先決定,會唔會唔係幾好?因為依一刻真係諗唔到
我條女好撚樣衰,咁點?
鍾意都無計,最多唔帶佢比朋友見

我其實真係最怕比人笑,因為我朋友啲女質素都唔錯,平時佢地又咀賤

到底你當女人係咩?!
如果你係真心愛對方,根本就不會有人笑你!
有都係那人太膚淺!
樣衰唔緊要
但衰既程度至少要過到心理關口
睇你想要咩
為左食就不了
如果夾到人好,你個人又想發展可以試下
不過你出post已經代表你介意,同你好小朋友仲介意朋輩點睇

可能真係 身邊啲人都會好介意人地點睇自己

但佢個樣係有啲極端 唔係既我都唔會諗啦

我睇完你張圖真係唔覺有幾極端 唔鐘意佢化啲柒妝 咪叫佢試下咪化/ 淡啲 如果佢say no 咁即係大家都唔讓步 咁結論都係你打飛機吧啦

我講左佢肯為我改左啲風格 我會接受
因為為打扮依樣野我有啲強逼症

咁就睇下肯唔肯互就 btw 我有個朋友係絕對衰過你口中個女仔 柒(菲傭樣)+皮膚差+冇波+肥+勁撚自信 但都成日拍拖(散拖) 所以話 唔係咁多人真係睇樣咁重
上面大部分話樣唔重要,性格最重要既巴打
佢地自己都接受唔到同恐龍拍拖
所謂話樣唔重要係唔靚,唔係講緊柒到狗都唔屌

隻眼再細啲 單眼皮 一邊大一邊細

我ig following list入面有個人同你相+文字好接近
不過應該唔係佢啦,因為我ig見到嗰個女仔好多暗瘡的

佢都有小小 可能真係都未定

係咪金毛架?
其實想問下
我如果再用佢相處多一個月先決定,會唔會唔係幾好?因為依一刻真係諗唔到

相處多陣先啦 結果性格真係好夾 夾到可以ignore佢柒 咁咪一齊
Btw你幾誠懇 我收翻句屌你老母

agger
呢個世界唔係得女神同柒頭
有無巴打真心鐘意條女
但條女樣衰到令你無性慾

之前同過靚女一齊,但佢口臭同埋唔剃格肋底毛,仲嘔心過我現任

我ig following list入面有個人同你相+文字好接近
不過應該唔係佢啦,因為我ig見到嗰個女仔好多暗瘡的

係咪金毛架?

係啊屌

agger
呢個世界唔係得女神同柒頭

其實我真心要求唔高 好正常有啲樣衰都唔緊要
對我好就得 但今次有小小極端

係咪金毛架?

係啊屌

相認既節奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞