有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
我都知我係好膚淺 屌我係正常
樓主,其實你心裡好清楚,上得嚟問,都係因為介意人地嘅樣。
你其實唔鐘意佢,只係鐘意有人對你好,如果遲啲有第二人個靚少少嘅對你好,你自然會想放棄呢個女仔
你開得Post問,即係介意佢個樣啦。
BTW,你的樣子如何先

正常樣 唔樣衰 有小小mix feel

正常樣

通常自己既角度係咁
好靚仔=幾靚仔
幾靚仔=正常樣
正常樣=柒
㭍=真係好柒
樓豬 坦白講
當你人生有番咁上下閱歷 去到果個moment
你自然唔會介意身邊果位既條件係點
好簡單 你啊媽靚女咩?你啊媽個啊媽又靚女咩?你啊媽個啊媽個啊媽又靚女咩?
到時你就唔care架啦
相反,你而加點說服自己點強迫自己都係哂鳩氣 個湯煲得未夠耐 唔夠味要落味精
唔岩咪唔岩囉 隨緣啦

的確未夠
你可以借啲以話自己好鍾意女仔化日系妝覺得好可愛
我男朋友就係咁令我一直留平陰
樓主,其實你心裡好清楚,上得嚟問,都係因為介意人地嘅樣。
你其實唔鐘意佢,只係鐘意有人對你好,如果遲啲有第二人個靚少少嘅對你好,你自然會想放棄呢個女仔

其實除左對的好之外 佢同我個性格都好夾
鍾意既野都一樣,唔知點解會好明簡大家諗緊咩
所以覺得錯過左唔知幾時先再搵到

韓系,日系
邊個好d
我會過唔到自己個關

我搵過圖比佢 話鍾意依啲衫 同妝
但佢好堅持歐美系 結果我覺得自己好衰無逼佢

韓系,日系
邊個好d

我鍾意韓
我屌你老母咩樓主 你真係唔好睇到自己咁高啦 性格好 身材ok 對你又好 你覺得如果連樣都正 你會有機會食到? 唔好拖住人地啦 人地好女仔黎 樓主都係打一世飛機吧啦
我會過唔到自己個關

我依加卡左係個關到一半一半
你揀人 人揀你
最重要搵到個咁心水 可以互相
你揀人 人揀你
最重要搵到個咁心水 可以互相遷就
我屌你老母咩樓主 你真係唔好睇到自己咁高啦 性格好 身材ok 對你又好 你覺得如果連樣都正 你會有機會食到? 唔好拖住人地啦 人地好女仔黎 樓主都係打一世飛機吧啦

但佢個樣係有啲極端 唔係既我都唔會諗啦
你開得Post問,即係介意佢個樣啦。
BTW,你的樣子如何先

Mix啵
Angelababy 都係mix啦 潛力股黎

肥媽都係mix啦
做朋友算啦
樣唔掂都拎電話
順眼咪得 唔洗介意係咪要靚既
先睇樣再睇性格
如果激唔係男人性慾 真係枉為女人
樣唔掂都拎電話

佢拎 因為我影左啲相
所以佢想我wts app比返佢

韓系,日系
邊個好d

我鍾意韓

日系
咁佢真係好堅持自己諗法
不過我覺得佢性格好已經好好
樣你一開始可能會介意
但一齊耐左你會因為愛佢而忽略外表嘅缺點
但如果你覺得佢真係過唔到你對另一半外表嘅底線放棄係最好辦法
你鐘得佢應該接受到
有D女唔係太靚不過好淫

Mix啵
Angelababy 都係mix啦 潛力股黎

肥媽都係mix啦

肥媽正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞