有無人接受到自己女朋友個樣唔掂?

385 回覆
16 Like 90 Dislike
話說係次義工活動識左個女仔,同佢好岩傾就交換左what's app 佢一直都好主動搵我,又會講啲好曖昧既野,性格都好好唔似啲港女,時間耐左我都好似有啲鍾意佢。
但重點係佢個樣都幾唔掂,應該點算?
到底應唔應該介意佢個樣
當然唔得
點可以連 FF 都唔靚
認真架
到底係咪性格好但樣唔掂都無用
你開得Post問,即係介意佢個樣啦。
BTW,你的樣子如何先
當然唔得
點可以連 FF 都唔靚

BTW,你的樣子如何先

正常樣 唔樣衰 有小小mix feel
冇圖點討論
BTW,你的樣子如何先

正常樣
驚比佢見到
你會介意佢個樣,咁你鐘意極佢都有限啦
情人眼裡出西施架嘛
最緊要你自己點睇姐,如果你自己接受到洗乜理人
我條女好撚樣衰,咁點?
鍾意都無計,最多唔帶佢比朋友見
BTW,你的樣子如何先

Mix啵
Angelababy 都係mix啦 潛力股黎
BTW,你的樣子如何先

正常樣

講得依個應該都係劇毒
反而講自己係毒撚個d通常都係偽毒
情人眼裡出西施架嘛

但真係好唔順眼 佢眼細單眼皮 鼻扁 但我真係覺得佢對我好好 我依加都好亂唔知自己想點
好好奇有幾唔掂
BTW,你的樣子如何先

Mix啵
Angelababy 都係mix啦 潛力股黎

fuck 看錯以為個女仔mix 自膠
好老實 你自己都接受唔到既情況下
仲要對住佢做親密行為 你會唔會?
你介唔介意有女 但完全收起性慾?
老老實實 過唔到你眼都係唔岩既一種
你好靚仔?你有咩資格人厭人唔靚?
情人眼裡出西施架嘛

但真係好唔順眼 佢眼細單眼皮 鼻扁 但我真係覺得佢對我好好 我依加都好亂唔知自己想點

化妝囉
好老實 你自己都接受唔到既情況下
仲要對住佢做親密行為 你會唔會?
你介唔介意有女 但完全收起性慾?
老老實實 過唔到你眼都係唔岩既一種

都岩 所以先問有無人接受到自己女友係個樣唔掂
所以係咪應該keep住好似依加種關係算?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞