[本地足球] 2018/19 港超聯及香港隊討論區 (57)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
人地拖個女出街食飯都要俾你跟蹤
乜撚野跟蹤 咁岩我都買緊野食
膠鵬仲要比個收銀呀姐恥笑
劉松偉返過香港去icac?
佢ig睇到

可以乜事都無嘅?

剪左果張証假嫁?
普普通通一個支那人都可以走入嚟香港啦 唔一定要身份證嘅
佢住邊?
傑志好多外援都係住紅磡service apartment
好似係大哥
都會can都可以拎收據free parking架咩
唔知係拎去free parking定遊樂場
pish
我諗佢唯一有權做ge係叫足總禁止澳通犯再注資香港足球
好似馬會咁唔比佢做馬主

程序上佢前夫留係香港唔過澳門受刑係冇問題🤡
你呢句十幾年前廣東佬講過,嗰陣香港出港聯,廣東出全運幼童,少量甲A甲B主力+大量甲B青年軍隊員,面對咁多外援嘅港聯,廣東教練都講過類似說話。
咪spin啦
講緊以佢兩公婆嘅為人,督鳩足總董事局唔跟程序係為正義定有私心,心照啦

羅傑承係香港第一老實商人呀,我話嘅
神婆強調程序公義呀嘛,快d叫前夫去澳門接受程序公義
劉松偉都(疑似)返過嚟香港啦,羅生唔好衰俾人睇
有屆出迪天奴伊達 主埸3:0 作客1:0
大勝4:0
仲有2006年打亞洲盃外圍賽對卡塔爾,成班友喺goal3批評卡塔爾只識用歸化,話佢哋用錢買人(嗰陣國際足協修例一定要住最滿某些年份嘅球員先可以歸化),又批評烏兹別克用咁多俄烏裔球員,講到香港隊仲keep到咁多華人好優秀,估唔到十年後我哋咁多歸化球員,班人當中有可能就係今日嘅撐華派。

而大馬就承接含我哋屎眼,兩年前彈我哋出咁多歸化球員,佢哋今日都開始用,而血統球員愈來愈多,有啲人立場開始變化,成為當日嘅我哋,卡塔爾香港大馬已經成為一條人型蜈蚣,我哋食卡塔爾佬啲屎,大馬佬再食我哋啲屎。
大哥當香港係屋企㗎啦

上海來港考取雙學位兼買樓 港腳黃洋成功靠苦幹
早前與女友在港置業的黃洋透露,閒時大多留在家中休息,休息對運動員好重要,年紀開始大身體柔韌度會減,而讀過運動醫學有助預防傷患,當感覺到肌肉痛便要作出適當的處理。
2007 年 仲有麥士維 T史 王選宏
廣州仔波都搶唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞